Search
Close this search box.

Stiže pravda: R. Kelly uhapšen zbog dečije po**ografije

Reper R. Kelly uhapšen je u Čikagu na osnovu optužnice od 13 tačaka koje uključuju seksualne zločine, rekao je portparol kancelarije američkog tužioca Džozef Ficpatrik.

Optužbe uključuju dečju po**ografiju, podsticanje maloletnika na seksualne odnose i ometanje pravde, rekao je portparol tužioca navodeći da će dalji detalji biti objavljen danas. Pevač je priveden na osnovu savezne optužnice koja je izdata juče u saveznom sudu u severnom okrugu Ilionisa. Ovo je drugi put ove godine da se Kelly hapsi po optužbama za seksualno zlostavljanje. Pedesetdvogodišni dobitnik nagrade Grammy, čije pravo ime je Robert Kelly uhapšen je u februaru po deset tačaka optužnice koje se odnose na četiri žene koje su ga optužile za zlostavljanje, od kojih su tri maloletnice.
On se izjasnio da nije kriv po tim optužbama i pušten je na slobodu uz kauciju. Pevač je u intervjuu u martu oštro negirao optužbe koje ga terete i rekao da se bori za svoj život. Tada je optužen da je bio vođa seksualnog kulta u kome je devojke držao protiv njihove volje. Kelly je u dve decenije optuživan u više navrata za seksualno zlostavljanje i zavođenje maloletnica, ali je zadržao solidnu bazu obožavatelja i nastavio da nastupa na koncertima. Oslobođen je optužbi pre oko deset godina na suđenju za dečju po**ografiju.

POSLEDNJE VESTI