R. Kelly tvrdi da je tražio mlade, punoletne devojke – ali ih nije zlostavljao

R. Kelly još jedno je negirao optužbe da je seksualno zlostavljao devojke i držao ih u seks kultu. Optužbe, zbog kojih se oglasio i sud, nakon nekoliko decenija, osvanule su u medijima zahvaljujući dokumentarcu.

Tokom nedavnog intervjua na CBS-u, R.Kelly je negirao tvrdnje da je seksualno zlostavljao devojke koje žive sa njim, kao i to da ih drži zatvorene protiv njihove volje.

Ne tražim mlade devojke, tražim punoletne devojke” , izjavio je on nakon što je bio upitan da objasni enormnu razliku u godinama između sebe i svojih devojki, dvadesettrogodišnje Joycelyn Savage i dvadesetjednogodišnje Azriel Clary.

Ja na to gledam ovako, ti si ti, ja sam ja, i to je to. Ne zanima me da li je udata, da li ima dečka, da li je u vezi, to su stvari koje mene ne zanimaju. Jedna može biti mlađa od druge, druga može biti starija od druge, pa šta? Postoje devojke koje vole starije muškarce, i postoje muškarci koji vole mlađe devojke.

Podsećamo, američki mediji su preneli prošlog meseca da je pevač uhapšen nakon što je optužen po više tačaka za seksualno zlostavljanje, od čega se devet tačaka odnosi na maloletna lica.

Roditelji pomenutih devojaka veruju da je pevač “isprao mozak” njihovim ćerkama i prema tvrdnjama izvora spremaju još jednu optužnicu u kojoj R.Kellija nazivaju “manipulatorom, lažovom, i seksualnim predatorom.”

R. Kelly addressed his current relationship with the two young women who live with him at his home in Chicago. Their parents believe the 52-year-old R&B star has brainwashed their daughters.

Gepostet von CBS This Morning am Mittwoch, 6. März 2019

Sa druge strane, pevač tvrde da su sve devojke koja ga optužuju za zlostavljanje zapravo lažljivice, kao i da su dobrovoljno pristale da imaju seksualne odnose sa njim.

Volim ih … i gotovo kao da su moje devojke. To je stvarnost. Poznajem muškarce koji celog svog života imaju sex sa devojakama koje su dosta mlađe od njih, ja nisam jedini i ne radim ništa loše” , tvrdi on.

Na pitanje voditelja, kakva vrsta ljubavi može mlade devojke sprečiti da viđaju svoje roditelje, pevač je odgovorio da tu nema prave roditeljske brige, jer su oni, prema njegovim rečima, tražili novac od njega u zamenu za svoje ćerke.

Pevač je takođe naglasio da je on već dobio ovaj slučaj na sudu, ali da mediji i javnost pokušavaju da ga sahrane živog.

Ljudi se nadovezuju na stvari iz moje prošlosti i optužuju me za nešto što nije istina. Ja sam već dobio ovaj slučaj. Kada jednom dobijete slučaj na sudu, to je to. Nema ponovo. Nemam ništa više da dokazujem. Čist sam pred zakonom.”

Povezane vesti