Search
Close this search box.

R. Kelly tvrdi da nije seksualno zlostavljao devojke, izjasnio se kao nevin po tačkama optužnice

Nije hteo da razgovara sa novinarima

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nije hteo da razgovara sa novinarima R. Kelly pojavio se ponovo pred sudom u Čikagu, gde se izjasnio da nije kriv po tačkama 11 novih optužnica za seksualno zlostavljanje, uključujući četiri koje nose maksimalnu zatvorsku kaznu od 30 godina.
„Teško je. Sve je protiv njega“, rekao je njegov branilac Steve Greenberg u četvrtak. Nove optužbe stižu nakon prethodnih deset tačaka za koje je R Kelly prvobitno bio optužen u februaru, ali jedna od njih dolazi od žene koja ga je tužila i početkom ove godine. Među njima su četiri tačke u kojima se tereti muzičar za silovanje, što predstavlja najteži oblik seksualnog zlostavljanja i za koje je predviđena maksimalna kazna od 30 godina zatvora. Kada ga je sudija Lawrence Flood upitao da li je razumeo optužbe, on je potvrdno odgovorio, a zatim je napustio sud bez razgovora s novinarima.
U pratnji telohranitelja i advokata
Greenberg je nakon toga izjavio da ne želi da nagađa zašto su tužioci podigli nove optužbe, ali Kellyjev portparol Darryll Johnson je izjavio da je reper ipak optimističan. „U početku je bio malo depresivan. Naravno, ako te neko optužuje za bilo šta, jasno je da ti neće biti svejedno, ali on zna šta je istina“, rekao je Johnson. Naredno ročište zakazano je za 26. jun.

POSLEDNJE VESTI