Rada i Milan: samo marketinški trik!?

Zanimljiva priča u Kuriru. Navodno su novinari Kurira našli pouzdan izvor koji im je potvrdio da su Radmila Manojlović i Milan Stanković zajedno samo da se ne bi pričalo o Milanovom seksualnom opredeljenju. Trebaće im mnogo snage da nas ubede da Milan nije gej!

Evo šta kaže miseriozni izvor:”Ljubavna veza između Manojlovićeve i Stankovića je izmišljena. Navodna romansa koristi se samo kao dezinformacija za gej populaciju, ali i sedmu silu, kako bi se mlađani pevač više ostavio na miru kada je reč o njegovom seksualnom opredeljenju. Naime, Milanu je sve išlo kao po loju kada je reč o karijeri, ali, i pored armije obožavateljki, stalno ga je pratio glas da je gej. To ga je dovodilo do ludila, posebno otvorene prozivke da je homoseksualac.”

I još dodaje: “Da bi se ova mrlja u Milanovoj karijeri što pre obrisala, u pomoć su priskočili čelnici Granda i Obrenovčanina spojili sa koleginicom Radom, koja je (gle čuda) baš u to vreme raskinula s višegodišnjim dečkom, kolegom sa fakulteta za kojim je kukala na sav glas. Po receptu primenjenom na Darku Nikoliću i Tanji Savić, koji tek sada priznaju da je njihova veza bila platonska jer su bili klinci, Rada i Milan „spojeni“ su letos na Crnogorskom primorju i od tada, navodno, žive kao u najlepšoj ljubavnoj bajci… Iako je taj spoj mnogima od starta bio sumnjiv, jer mladi folker deluje mlađe i nezrelije od Rade, pokazalo se da su „neverne Tome“ u pravu i da je zajednički život u iznajmljenom stanu, gde sa njima žive Dušan Svilar i Cobe, u stvari samo privid ljubavi da bi se sakrilo Milanovo pravo seksualno opredeljenje.”

A evo šta je rekao Milan Stanković: “Ne znam da li uopšte vredi bilo šta komentarisati kada je reč o meni i Radi. O našoj vezi toliko se polemiše – u fazonu da li treba da budemo u vezi ili ne, da li smo zaista u šemi ili ne – da stvarno ne znam šta reći. Samo neka se priča o tome, a kako je nama, to je isključivo naša lična stvar.”

Povezane vesti

Back to Top