in

Rada Manojlović: Kod psihijatra sam lečila napade besa

 

Rada Manojlović otkrila je u nedavnom intervjuu da je više puta tražila pomoć psihologa u teškim životnim trenucima, no niko nije znao koliko je ozbiljno njeno stanje bilo.

Folk pevačica otkrila je da je nedavno išla na terapije kontrole besa, ne bi li isti smanjila.

„Među jedinim sam koleginicama koja je u jednom trenutku rekla da je išla kod psihologa na seanse. Tada sam otišla nekoliko puta, a nedavno sam išla na seanse za smanjivanje besa, ali to nije lečenje. Jednostavno razgovaraš s nekim ko može da ti sa stručne strane pruži podršku kako da određene situacije preboliš i prevaziđeš. Imam želju da odem na meditaciju jer mi je ponekad potrebno da se isključim od svega, da bih ostala zdrava, pre svega“, priznala je pevačica.

Uprkos svemu, Manojlovićeva nije nikada pomišljala da napusti muzičku karijeru. Kaže da bi moralo ozbiljne nešto da se dogodi da se ona odluči na takav korak.

„Kao u svakom poslu, tako i kod nas pevača postoji ona dobra i loša strana medalje. Kada dođe do tih trenutaka, uvek se okrenete iza sebe, vidite šta ste sve postigli i dođete do zaključka da se niko ne predaje na pola puta zbog neke prepreke“, poručuje Rada.