in

Rada Manojlović nije platila 390 evra duga?! Oglasila se i otkrila istinu


Nakon što su domaći mediji preneli da su Radi Manojlović blokirali račun, jer navodno nije platila nekoliko rata poreza i tako je napravila dug od 390 evra, pevačica se oglasila.

Ona je jasno stavila do znanja da je to nije istina i da su u pitanju čiste laži.

 „Čovek nekada stvarno nema šta da kaže. Neću više komentarisati ovakve naslove, ali ću zato pomno pratiti i tužiti koga smatram da treba, više ni po babu ni po stričevima. Samo ih gledam dokle mogu da idu, i nadam se da im je ovaj tekstić doneo dovoljno para danas i da ih je nahranio. Tužno je šta pojedini novinari dopuštaju sebi“, rekla je Rada i dodala:

„Da li je moguće da se u nedostatku vesti bave mojom saobraćajnom kaznom. Naravno da mi niko nije zaplenio imovinu. Zaista ću samo da ćutim i posmatram dokle će da idu. Nek im je ‘alal'“.

Neimenovani izvor blizak pevačici izjavio je da ona „pre nedelju dana nije mogla da registruje auto jer joj je stavljena zabrana na svu pokretnu i nepokretnu imovinu dok ne izmiri dug. Zbog pandemije Rada ne radi, kao i većina pevača, pa je upala u dug. Istu situaciju je imala i pre tri godine kada joj je bio blokiran račun 44 dana.

Rada je nedavno otvoreno govorila o tome da je od svog dečka Harisa Berkovića pozajmila novac za novi album, ali se povodom navodne blokade nije oglašavala.