in

Rada Manojlović se okreće poljoprivredi: Okopava baštu, vozi traktor, hrani kokoške…

Pevačica Rada Manojlović ne beži od svoje prošlosti i korena. Naprotiv. Ne samo da ponosno ističe da je sa sela, već svaki slobodan trenutak koristi da mu se vrati. I to sa zadovoljstvom.

Naime, Rada je pre nekoliko meseci otišla kod svog oca Radeta, maćehe Suzane i sestre Marije u rodno Četereže i svakoga dana se bavi onim što je još kao mala volela. Okopava baštu, vozi traktor, hrani kokoške…

“Rada je ovde već nekoliko meseci. Odlazila je povremeno u Beograd kada je imala neke poslovne obaveze, ali bi se uvek vraćala. Uživa sa porodicom i meštanima,” ispričao je za Alo izvor blizak porodici Manojlović, iz ovog malog mesta u Srbiji.

Kako nam je još rekao, Manojlovićeva je u novu kuću, koju je izgradila pre par godina, ubacila i stoni tenis, stoni fudbal i razne druge zanimacije, tako da u večernjim satima okuplja društvo iz detinjstva i sa njima kreativno provodi vreme.

“Preko dana je možete videti kako hrani kokoške, kupi jaja po dvorištu, ali se ne libi ni da sedne u traktor i preveze ono što je potrebno. Sad su razni poslovi na polju aktuelni, a ona i njena sestra Maja zdušno pomažu ocu i maćehi.” ispričao je izvor.

Povremeno je, kako smo saznali, u rodnom selu posećuje i dečko, pevač Haris Berković, neretko i prespava kod njih, ali onda on ode svojoj kući, a pevačica ostane na selu.

“Ovde sam, uživam maksimalno i ne znam kad ću se vratiti.” kroz smeh nam je rekla Rada Manojlović kada smo je pozvali, i dodala:

“Ne mogu vam opisati koliko mi prija ovaj odmor i beg od svega i od svih. Neće me biti do daljeg.”

Budući da se pandemiji koronavirusa kraj ne nazire, barem ako je suditi prema rečima epidemiologa, te da su nastupi pevačima otkazani, nije isključeno da će i Rada svoj boravak u selu dodatno produžiti.