Prati nas

Extra

Rada Manojlović se zahvalila Karleuši javno: Ko te ne zna, skupo bi te platio, ali ko te zna, nikada te ne bi prodao

View this post on Instagram

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

Rada Manojlović srela se juče sa Jelenom Karleušom na žurki magazina Story, što je bio povod da joj posveti status na Instagramu.

Izgleda da su dve pevačice bliže nego što smo mislili, a Rada je otkrila da joj je baš pop diva bila podrška kada je pre nekoliko dana vraćena iz Švajcarske.

“Znate šta, o njoj može mnogo toga da se kaže i da se priča do prekosutra o njenim vrlinama, humanosti, požrtvovanosti i drugim dobrim delima, ali znate da su moja uža specijalnost narodne izreke i umotvorine, tako da ću Jecu pokušati da opišem jednom, ali vrednom, koja mi je u ove jutarnje sate pala na pamet: “Ko te ne zna, skupo bi te platio, ali ko te zna, nikada te ne bi prodao.” Hvala ti kao i uvek za sve,” počela je Rada, a onda opisala događaj iz aviona.

“Zato što si uvek čovek prema meni, zato što me uvek dočekaš širokog i otvorenog srca i daš pravi savet. Nikada ti neću zaboraviti prve reči u avionu posle mog skorašnjeg incidenta, kada sam bila uplašena kako će sve to odjeknuti i šta ću reći novinarima kada sletim, imala si reči utehe: “Glavu gore, nije to nikakva sramota, to ti je samo nova lekcija i iskustvo”. Mislim šta reći posle svega, zaista mi je to mnogo značilo, u trenutku me smirilo i dobila sam dodatnu snagu, tako da, nikad niko kao ona,” napisala je Rada.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top