Rada Manojlović spremna za bebu: Haris će biti super tata

Rada Manojlović prvi put je govorila o novinskim natpisima da su ona i Haris odvojeno proveli propisani karantin.

“Cela ova situacija mi je tužna, a sa druge strane ne pamtim da sam ovoliko dugo bila kod kuće u selu sa tatom. Ali dobro, puna mi je kuća, tu je maćehin sin sa ženom i decom, sestra, a i Haris je ovde sa nama. Po dvorištu oko kuće ima svašta da se radi, tako da nam dan brzo prođe,” priča ona za Star.

Pevačica je objasnila da su svi novinski natpisi da ima problema između nje i Harisa Berkovića – izmišljeni.

„Da li stvarno misliš da bismo mogli da se na tako dug period rastanemo, da se u celoj ovoj situaciji, kada imamo i policijski čas i zatvorene granice, toliko dugo ne viđamo,” rekla je i demantovala natpise.

“Haris je sa mnom u selu i super nam je. Nismo mi toliko turbulentni koliko se priča. Uveče igramo jamb, odmaramo, prija nam trenutno život na selu. Kada ukinu vanredno stanje, verovatno ćemo nazad u Beograd,” otkrila je ona.

Manojlović je ispričala i da nikada ne rade na bebi ali – ako se desi, super.

„Sada su nam tu deca, maćehini unuci, oni obožavaju Harisa, skaču mu za vrat, igraju se, predivna su deca, pa nam dođu kao vežba. Ali baš sam rekla, kada bih mogla da preskočim sve muke i da dobijem tako decu na gotovo, bilo bi super! Ne razmišljam o bebi sada, ako se desi, bićemo srećni,” obnasjila je ona.

Rada je rekla i da za sada ne planiraju svadbu – iako bi to najviše obradovalo njenog oca.

“Haha, tata baš gotivi Harisa! Ma, gde sada da mislim o tome, situacija je takva kakva je, svi smo na iglama, još je sve neizvesno, tako da o svadbi za sada ne razmišljamo uopšte, nama je lepo i ovako bez svadbe,” rekla je.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.