Rada Manojlović zamrzava jajne ćelije u Pragu

Rada Manojlović odlučila je da zamrzne jajne ćelije za svaki slučaj, pošto ne može da predvidi šta će joj se dešavati u narednih nekoliko godina.ž

Kako piše Svet u novom broju, ona već neko vreme razmišlja o ovome.

„Pre neki dan je pričala sa prijateljicom čija je rođaka izgubila bebu u četvrtom mesecu jer je bila zaražena kovidom, a da nije ni znala. Sad je pitanje da li će opet zatrudneti. Rada je o ovom posle razmišljala i počela je da se raspituje gde se radi zahvat izdvajanja i čuvanja jajnih ćelija. Ona nije zarazena koronom, zdrava je, ali sve je neizvesno – i da li će biti posla i da li ćemo se svi zaraziti i kakve posledice na organizam virus ostavlja,” kaže izvor.

“Naravno, ne mora da znači da će se njoj išta desiti, ali je Rada odlučna da ne rizikuje tim više što još neko vreme ne planira da pravi pauzu u karijeri. Kad se ona i Haris odluče na na decu, možda neće ni morati da odmrzava ćelije, već će prirodnim da zatrudni, ali pošto već ima tu finansijsku mogućnost, odlučila je da za svaki slučaj ne rizikuje i čim se otvore granice ode u Češku i sačuva jajne ćelije”, saznaje SVET.

Kada smo je pozvali za komentar na priču koju smo dobili, Rada nije bila raspoložena da komentariše:

„Mislim da nas je sve ova situacija bacila u ozbiljno razmišljanje. Posle ovog haosa sa viriusom, treba da izvučemo neku pouku. Uopšte nije naivno. Toliko zaraženih i preminulih! Mislim da ništa neće biti isto,” objasnila je.

“Ja sam, hvala bogu dobro, a kad se sve završi, otići ću do Praga i videti šta i kako, detaljno ću se informisati”, rekla je za SVET pevačica.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.