Rada se više ne obazire na Milanove reči!

Više je ne dotiču Milanove reči
Više je ne dotiču Milanove reči

 

Pre nekoliko dana pisali smo o novoj pesmi Milana Stankovića, Od mene se odvikavaj, koja je navodno posvećena njegovoj bivšoj devojci Radi Manojlović.

Portal Pulsonline piše da je pevačica postala imuna na sve pokušaje njenog bivšeg dragog da je povredi, pa je tako nije dotakao ni njegov poslednji potez – to što je u pesmi, navodno, proziva.

“Milan je nekoliko puta nju prozivao u medijima i često su iz njegovih usta izgovarane uvrede na njen račun, što je potpuno nekorektno. Dok su bili u vezi, Rada ga je izdržavala, a on se ponašao bahato i prepotentno. Čak i kada su Rada i on raskinuli, ona je pustila njega da još šest meseci živi besplatno u njenom stanu, što govori koliko je bila korektna prema njemu. On sada nju koristi da se promoviše, ali za nju je on davno zaboravljena prošlost i uopšte više o njemu ne razmišlja. Ni malo je nije pogodilo ni ovo sa njegovom novom pesmom”, otkriva izvor blizak pevačici.

Podsećanja radi, Milan i Rada početkom godine raskinuli su petogodišnju vezu. Kao razlog navodilo se neverstvo atraktivne pevačice, koju su mediji dovodili u vezu sa oženjenim muškarcem, zbog čega je ona još tada najavila da će tužiti medije.

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top