Prati nas

Vesti

Rasta napustio Anu Nikolić čim se porodila

(foto: Instagram)

Popularni reper Stefan Đurić, poznatiji kao Rasta, je sinoć u jednom lokalu proslavio rođenje ćerkice Tare Đurić. Rasta nije krio koliko je uzbuđen zbog prinove u porodici, ali otkriva da jako žali jer nije video dete tri dana.

”I dalje sam pod početnom euforijom”, otkriva Rasta, ali dodaje da morao da napusti dete i suprugu odmah nakon porođaja, jer je imao zakazane nastupe na crnogorskom promorju.

”Video sam dete nakon porođaja, a nažalost morao sam da radim odmah posle toga. Osećaj je predivan. Jedva čekam da se Ana i dete vrate kući. Nisam bio srećan što sam morao da pevam baš posle dolaska Tare na svet”, priznaje reper.

Međutim, Rasta se pobrinuo da njegovoj ženi i Tari ništa ne fali dok nije tu. Svom šoferu je dao zadatak da svaki dan Ani dolazi u porodilišti kako bi joj doneo neophodne stvari.

”Svaki dan kod Ane dolazi jedan dečko sa punim kesama. Voda, voće, maramice, sokovi… Šta ona poželi, on joj donese. Mislim da je reč o vozaču njenog muža, koji mu je rekao da uvek Ani bude pri ruci”, rekao je izvor iz bolnice za Kurir.

2 komentara

2 Comments

  1. K

    07. 08. 2017. at 16:38

    Pustite ljude da budu srecni. Kakvi odvratni naslovi ovih dana.

  2. Lorka

    07. 08. 2017. at 17:43

    Vidjela redakcija po komentarima da uzivamo da čitamo o Rasti i Ani pa nam serviraju svakoga dana ove radosne vijesti…Rastana mi vas volimo!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top