Prati nas

Vesti

Rasta obustavio radove na izgradnji vile, jer ne želi da je da Ani

Stefan Đurić Rasta obustavio je radove na izgradnji velelepne vile u Velikom Mokrom Lugu, koju su otpočeli pre tri godine dok je bio u braku sa pop zvezdom Anom Nikolić. 

Reper je odlučio da ne završi kuću na deset ari placa zato što je Ana prilikom razvoda tražila da joj pripadne pola nekretnine, budući da su počeli da je grade u vreme najveće ljubavi.

“Na mestu gde je trebalo da bude luksuzna vila od pola miliona evra, još uvek je gradilište, a radovi nisu odmakli ni pedalj. Bukvalno je sve stalo onog trenutka kada su se Ana i Stefan razveli. Ona je tada tražila da pola kuće pripadne njoj, čemu se on protivio. Bio je za to da se nekretnina stavi na ćerkino ime, a da vilu do njenog punoletstva iznajmljuju, što Ana nije htela ni da čuje”, govori dobro obavešten izvor i dodaje:

“Oko toga su se baš sukobili, tako da je Rasta rekao da vilu neće ni sagraditi dok mu ćerka ne poraste. Umesto da završi radove, Rasta je novac uložio u stan u koji se nedavno uselio. Nije mu palo na pamet da ulaže u nešto oko čega će se posle suditi, budući da su radove otpočeli dok su bili u braku i finansijski su zajedno učestvovali u istom. “, piše Srpski Telegraf.

Rasta je navodno ponudio Ani da joj isplati njen deo, a da on sam završi kuću, na šta ona nije želela da pristane. Budući da nije imao izbora, te da je proteklih meseci bukvalno živeo u studiju, odlučio je da kupi stan.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Vesti

To Top