Prati nas

Vesti

Rasti i Ani Nikolić ukrali 400.000 evra

Repera revarili najbliži saradici

Poznati par je želeo da pare uloži u buduće projekte Instagram/ananikolic

Kako saznaju domaći mediji, Stefan Ðurić Rasta i njegova supruga Ana Nikolić su postali žrtve prevare bliskih saradnika. Njima je sa računa ukradeno čak 400.000 evra.

Naime, reperov blizak saradnik, koji je godinama vodio računa o američkom ogranku njegove produkcijske kuće, ali je bio zadužen i za sve Anine i Rastine poslove za inostranstvo, je imao ovlašćenja za račun Rastine produkcije, na koji su se osim s nastupa i od prodaje albuma slivale pare i od pregleda na YouTubu.

”Rasta je tek pre dva meseca otkrio da je prevaren. Imao je veliko poverenje u saradnika i njegovu ženu, njemu je dao i da raspolaže sredstvima s tog računa. Bilo je tu dosta novca jer Rasta odlično zarađuje na nastupima, ali i na YouTubu, kao i od svih izdanja iza kojih stoji. Kada je saznao da je pokraden, i on i Ana su poludeli. Ni sanjao nije da će mu saradnik zabiti nož u leđa. Budući da su imali ovlašćenje, oni su nedeljama s računa skidali novac. Rasta to nije kontrolisao sve dok nije hteo da uzme novac s računa i uloži ga u svoj novi album. Primetio je da mu se zarada s papira ne slaže s količinom novca na računu, pa je krenuo da istražuje. Nije mogao da veruje da ga je pokrao jedan od najbližih saradnika’’, otkrio je izvor za Kurir.

On dodaje i da je te pare želeo da uloži u svoj i u Anin novi album. Njegov saradnik je nakon što je prevara otkrivena brzo pobegao u Ameriku, a Rastin tim advokata uveliko radi na rešavaju ovog slučaja.

Ove glasine su potvrdili ljudi iz Rastine PR službe.

‘’ Informacija je tačna, Rasta će podneti krivičnu prijavu, ali o tome neće davati izjave’’, kratko su izjavili.

4 komentara

4 Comments

 1. KRSTINJA

  11. 04. 2018. at 14:17

  NIJE 400 HILJADA NEGO 17 MILIONA…. JEFTINI NOVINARI NE PRRDITE

 2. k

  11. 04. 2018. at 15:01

  jeste ukrali im 5 milijardi

 3. Tea

  12. 04. 2018. at 11:47

  ????

 4. sara

  12. 04. 2018. at 23:54

  Nesto se mislim onako koliki je pres na zanama uopste da izgledaju”dobro”. Ona mora imati silikonske usne a on kao muskarac moze imati kakve hoces. Ne rugam se njegovim usnama ali mislim da zena mora da se promeni da bi bila pozeljna dok muskarac ne mora nista.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top