in

Rasti i Ani Nikolić ukrali 400.000 evra

Poznati par je želeo da pare uloži u buduće projekte

Kako saznaju domaći mediji, Stefan Ðurić Rasta i njegova supruga Ana Nikolić su postali žrtve prevare bliskih saradnika. Njima je sa računa ukradeno čak 400.000 evra.

Naime, reperov blizak saradnik, koji je godinama vodio računa o američkom ogranku njegove produkcijske kuće, ali je bio zadužen i za sve Anine i Rastine poslove za inostranstvo, je imao ovlašćenja za račun Rastine produkcije, na koji su se osim s nastupa i od prodaje albuma slivale pare i od pregleda na YouTubu.

“Rasta je tek pre dva meseca otkrio da je prevaren. Imao je veliko poverenje u saradnika i njegovu ženu, njemu je dao i da raspolaže sredstvima s tog računa. Bilo je tu dosta novca jer Rasta odlično zarađuje na nastupima, ali i na YouTubu, kao i od svih izdanja iza kojih stoji. Kada je saznao da je pokraden, i on i Ana su poludeli. Ni sanjao nije da će mu saradnik zabiti nož u leđa. Budući da su imali ovlašćenje, oni su nedeljama s računa skidali novac. Rasta to nije kontrolisao sve dok nije hteo da uzme novac s računa i uloži ga u svoj novi album. Primetio je da mu se zarada s papira ne slaže s količinom novca na računu, pa je krenuo da istražuje. Nije mogao da veruje da ga je pokrao jedan od najbližih saradnika’’, otkrio je izvor za Kurir.

On dodaje i da je te pare želeo da uloži u svoj i u Anin novi album. Njegov saradnik je nakon što je prevara otkrivena brzo pobegao u Ameriku, a Rastin tim advokata uveliko radi na rešavaju ovog slučaja.

Ove glasine su potvrdili ljudi iz Rastine PR službe.

‘’ Informacija je tačna, Rasta će podneti krivičnu prijavu, ali o tome neće davati izjave’’, kratko su izjavili.