in

Rastin džip ispred stanice policije gde saslušavaju Velju Nevolju


Ispred sedišta Službe za borbu protiv organizovanog kriminala na Makišu, gde se trenutno odvija saslušanje uhapšenih pripadnika navijačke grupe Veljka Belivuka, zvanog Velja Nevolja, posebnu pažnju privukao je automobil marke „mercedes“, koji, kako portal Nova.rs saznaje, pripada reperu Stefanu Đuriću Rasti.

Zašto se njegovo vozilo trenutno nalazi ispred SBPOK i dalje nije zvanično poznato, ali se pretpostavlja da može imati veze s aktuelnim saslušanjima, odnosno hapšenjem pripadnika ove navijačke grupe.

Naime, pripadnici Belivukove grupe su između ostalog bili angažovani kao Rastino obezbeđenje.

“Poznato je da je Anu i Rastu na nastupima uvek pratilo obezbeđenje, koje ih je u više navrata čuvalo i od medija. Reper se na suđenjima pojavljivao u pratnji nekoliko momaka koje je predstavljao kao lično obezbeđenje. U estradnim krugovima se priča da su ti momci pripadali upravo navijačkoj grupi Velje Nevolje. Nakon njihovog razvoda, Ana se nijednom nije pojavila u pratnji obezbeđenja, dok Rasta redovno vodi momke sa sobom”, priča izvor za Nova.rs.

Podsetimo, Belivuk je priveden tokom noći u akciji BIA i DEA, a sumnjiči se za ubistvo Radojević. Inače, Radojević se duže vreme vodio kao nestala osoba.