Prati nas

Extra

Raznežiće vas: Brad Pitt podelio privatne fotografije svoje porodice

Srećna porodica (foto: Vogue)

Srećna porodica (foto: Vogue)

Ukoliko vas je zanimalo kako Angelina Jolie i Brad Pitt provode porodično vreme, ne morate da tražite dalje. W Magazine objavio je set fotografija poznate porodice koje je uslikao Brad lično još 2008. godine.

Ove intimne momente zabeležio je glumac dok se sa porodicom odmarao u njihovoj privatnoj kući na jugu Francuske.

Nismo mogli a da ne primetimo dve stvari: Prvo, zašto Brad nije ranije pokazao svoj talenat za fotografiju? I drugo, kako je moguće da je Angelina tako savršena?

Iako su fotke nastale odavno, možemo da zaključimo da je njihova veza stabilna, što je potvrdila i sama glumica pričajući o novom filmu By the Sea:

“Nadam se da će publika razumeti da nikada ne bismo snimali film da imamo problema”, rekla je Angelina za The Today Show, “Snimamo zato što smo veoma veoma stabilni, i njihovi problemi nisu naši”.

2 komentara

2 Comments

  1. lalalala

    02. 11. 2015. at 14:48

    Prelepa zena…nije ni on ni sad los, ali ona je ostala ista.

  2. malena

    02. 11. 2015. at 20:52

    Pa koga jos interesuje imate li probleme ili ste stabilni, oooo cas novinari pisu imaju problem razvode se, a sutra su stabilni ko mornarski cvor i izbacuju novi film, fasada, parada, super glumci jako losi ljudi… a o slikama mogu reci ovo, glupost al kao i pikaso recice snobovi odlicne su, pa… onda ja ovako slikam vc solju…

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top