in

Razvodi se Johnny Depp!

(foto: Reuters)
(foto: Reuters)

Iako se činilo da će 2015. godina ostati poznata po broju razvedenih holivudskih brakova, za koje se činilo da će trajati do kraja života, i u ovoj godini nas je iznenadio krah još jedne velike ljubavi.

Kako prenosi TMZ, Amber Heard je u losanđeleskom sudu podnela papire za razvod braka od slavnog glumca Johnny Deppa, navodeći nepremostive razlike kao razlog rastave, što i ne čudi budući da je razlika između njih dvoje čitave 22 godine. Kako navodi spomenuti sajt koji je došao u posed ovog dokumenta, Depp je odbio da nastavi sa izdržavanjem Heardove.

Iako je bio izuzetno aktivan u javnosti u toku proteklih sedmica zbog promocije novog filma Alisa sa one strane ogledala, 52-godišnji majstror transformacije nije nijednim gestom otkrio šta mu je sve na duši, iako se, osim razvoda, suočava i sa prihvatanjem majčine smrti koja se desila pre samo nekoliko dana.

Podsetimo, Johnny i Amber su se upoznali 2011. godine na snimanju filma The Rum Diary, a vezu su krunisali večnim zavetom na Bahamima 3 godine kasnije.