Rihanna na odvikavanju od seksa?!

RiRi ide na rehabilitaciju

Lepa pevačica Rihanna, posle skandala sa udaranjem obožavatelja mikrofonom u glavu, izgleda da pravi pauzu na svojoj turneji. Pojavila se informacija da ide u rehabilitacioni centar. O kakvom god da se radi mislimo da je ovo dobar korak za nju.

Nezvanično, RiRi će se priključiti tretmanu za odvikavanje od seksa i ljubavi, tačnije tretmanu za odvikavanje od njenog bivšeg izabranika, Chris Browna. Jedna od najbizarnijih, ljubavnih priča poznatih za nju očigledno nije završena. Iako se pevač pomirio sa svojom bivšom devojkom, Rihanna se ne miri sa tim da njih dvoje više nisu zajedno.

Kako stvari stoje, RiRi će na šestonedeljnoj pauzi od turneje otići u rehabilitacioni centar u Tenesiju, koji se između ostalog bavi odvikavanjem od seksa, droge, alkohola i poremećaja u ishrani. Izvor navodi da je pevačica i dalje očajnički zaljubljena u Chrisa i da je potpuno opsednuta njim. Potrebno joj je da ga preboli, a to joj ne ide za rukom.

U jednom interjuu Oprah Winfrey je imala priliku da joj RiRi otvori dušu i kaže da je Chris bio njena prva ljubav i da je mislila da je će oni zauvek biti zajedno. Posle pomirenja sa Chrisom, njih dvoje su pričali i o braku, zbog čega je pevačici još teže da ga preboli.

Povodom skandala koji se desio na njenom koncertu, Rihanna je znatiželjnom fanu odgovorila da je namerno udarila obožavatelja, jer on nije hteo da je pusti!

Njena agresija verovatno je uzrokovana nezadovoljstvom na ljubavnom planu, ali verujemo da će RiRi uspeti da taj problem reši uskoro.

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top