Prati nas

Rihannina nova fotka pala u senku zbog lošeg fotošopa!

Foto

Rihannina nova fotka pala u senku zbog lošeg fotošopa!

Podlegla čarima fotošopa (foto: Vogue)

Rihanna je svoje pratioce na Instagramu oduševila najnovijom fotografijom u seksi karnevalskom autfitu, međutim, onim najpažljivijima nije promakao detalj lošeg fotošopa na jednom pevačicinom noktu.

Naime, fanovi su bili brzi u komentarisanju lošeg fotošopa, pri kojem je na jednoj fotografiji RiRi imala dva nokta na jednom palcu.

Nije odolela fotošopu (Foto: Instagram)

Fanovi lepotice sa Barbadosa bili su brzi u komentarisanju fotošop greške: “Zašto njen palac ima dva nokta?” napisao je jedan, dok je drugi takođe bio zbunjen: “Jesam li ja jedini koji vidi dva nokta na njenom palcu?”

Slika je ipak oduševila mnoge a privukla je pažnju i Rihanninog bivšeg dečka, Chrisa Browna, koji nije izdržao a da ne ostavi i komentar .

 


1 komentar

1 komentar

  1. Sunny

    10. 08. 2017. at 00:14

    Njena prirodba slika bez fotošopa križi internetom i vrlo je potresna. Nije mi problem što je debela šta onda? Ali to inatagram laganje, fokiranje i ztupljivanje da si lepši, mršaviji i lepši? Sad joj se ceo svet smeje. JK ima isti problem, slike realne sa tezgi innjen Instagram. Nisu ovim ženama problem kilogrami nego MOZAK

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top