Search
Close this search box.

Romana, Bojana Stojković i Marko Kon VIP kuvari?

"Nema duge posle tuge" (foto: Facebook)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Oni će nam pokazati kako kuvaju!

Kako nezvanično saznajemo, pop pevačica Romana Panić biće jedan od takmičara u najvećem ovosezonskom projektu TV Pink, Prvi kuvar Srbije.

Popularna Banjalučanka će ući u najveći televizijski studio ružičastih u Šimanovcima već ovih dana, kada se snima prva epizoda ovog rijalitija u kojem učestvuje čak 20 poznatih. Poreklom iz patrijahalne porodice, Romana je još kao dete imala od koga da nauči da kuva, a često je jela spremala i svom nekadašnjem vereniku Fotosu Pitađisu. Tako da iskustvo radi za nju.

Pored Romane saznajemo da će svoje trikove, ali ovog puta u kuhinji isprobati i najpoznatiji balkanski mađioničar Big Lale. Do sada je već otkriveno da će u okršaj varjačama ući Cakana, Bojana Stojković, Marko Kon, Danijel Đokić i Suzana Mančić.

Pre 15 dana je procurila informacija da će u kulinarsku arenu ući i Jelena Karleuša i Seka Aleksić, ali kada su to pročitale obe pevačice, koje jedna za drugu nisu znale da učestvuju, obe su svoje učešće dovele u pitanje. Ostaje da vidimo da li će ipak barem jedna od njih kuvati pred TV kamerama od 3. septembra.

Sa TV Pink i dalje ne žele da komentarišu novinarska saznanja i saopštavaju da će gledaoci biti prijatno iznenađeni izborom takmičara.

Podsećanja radi, u ovom šou programu odlučuje tročlani žiri kojeg čine poznati kuvari i gastronomi koji će svakodnevno ocenjivati veštine kuvanja poznatih, dok će petkom jednog takmičara izbacivati iz dalje igre. Pobednik će biti proglašen u decembru mesecu i odneće nagradu vrednu milion dinara.

Tracara.com

POSLEDNJE VESTI