Search
Close this search box.

Romana Panić u Srbiji: Još uvek nisam spremna za objašnjavanje

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Foto: Printscreen

Romana Panić deportovana je juče iz Australije u Srbiju, nakon što je je 1. avgusta puštena iz zatvora, gde je bila na robiji od 25. juna zbog pljačkanja bankomata.

Pevačica koja je prošle godine nestala sa javne scene ispričala je za domaće medije da je žrtva „medijskog linča“.

“Srećna sam što sam u Beogradu. Konačno sam se vratila. Iza mene je jedan jako loš period i još uvek nisam spremna za objašnjavanje,“ rekla je ona za Novu.

„O tome da li sam kriva ili nisam bićete na vreme obavešteni, ali tvrdim da sam doživela jedan veliki medijski linč, samo mi je bilo bitno da se vratim kući i sada je sve pod kontrolom. Uživam u mom Beogradu”, izjavila je Panić za Nova.rs.

Ona je ranije danas objavila selfi fotografije iz bašte jednog kafića na Senjaku.

“Gde god da krenem, taj grad me prati, Beograd moj sebi me vrati”, napisala je ona u opisu prve fotografije koju je objavila iz bašte kafića, a potom je objavila još jedan selfi uz opis: “Gde god da krenem, taj grad me čuva, kroz moju glavu košava duva.”

Podsetimo, Romana Panić i Filip Mrkajić uhapšeni su u junu ove godine zbog korišćenja sofiticiranog sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice i osuđeni su na 14 i 12 meseci zatvora.

Oni su u Australiji boravili kao turisti gde su zapali u probleme sa novcem pre nego što su smislili plan kako da “napune svoje novčanike”, izjavio je sudija Okružnog suda u Brizbejnu Pol Smit. Oni su na taj način prikupili bankovne podatke 35 osoba.

Mrkajić je priznao krivicu za 18 tačaka optužnice, Romana za 16, a pored toga što će morati da vrate novac, osuđeni su na 14 i 12 meseci, s tim što će Romana biti puštena uslovno posle tri meseca.

Policija je, nakon što je tehničar pronašao nelegalne uređaje na bankomatu, pretresom stana u Spring Hilu gde su njih dvoje odseli, pronašla obeležene novčanice u vrednosti 23.500 australijskih dolara, uređaje za snimanje kartica, kartice za skladištenje podataka na kojima su pronađeni snimci kupaca na bankomatima, lične bankarske podatke klijenata u bankama i alatke za instaliranje dodatnih uređaja.

POSLEDNJE VESTI