Search
Close this search box.

Pazite bankomate: Romana deportovana u Srbiju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Romana Panić, koja je puštena je iz zatvora 1. avgusta, gde je bila na robiji od 25. juna zbog pljačkanja bankomata, deportovana je iz Brizbejna.

Romana je osuđena na tri meseca, a imala je pravo na prevremeni otpust posle odslužene dve trećine kazne, prenosi Kurir. Kako nije pravila prekršaje i primereno se ponašala u zatvoru, puštena je na slobodu 1. avgusta.

Nakon izlaska iz zatvora je bila smeštena u centar za migrante, gde čeka deportaciju za Beograd, a njen dečko, Filip Mrkajić, sa kojim je uhvaćena u pljački, još uvek je na robiji u Brizbejnu.

Prema australijskim zakonima, Romana i Filip su u obavezi da vrate sav opljačkani novac – 22.500 dolara, ili će štetu morati da nadoknade kroz rad.

Kako je sve počelo

Pevačica Romana Panić i agent za prodaju nekretnina Filip M. sumnjiče se da su tokom marta i aprila postavili uređaje za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu, prenosi autralijski portal southcoastregister.

Oni su u Australiji boravili kao turisti gde su zapali u probleme sa novcem pre nego što su smislili plan kako da nabave novac, izjavio je sudija Okružnog suda u Brizbejnu Pol Smit.

Filip M. je priznao krivicu za 18 tačaka optužnice, Romana za 16 i oni će, pored toga što će morati da vrate novac, morati u zatvor – Filip M. 14 meseci, Romana 12 meseci, odnosno biće puštena uslovno posle tri meseca.

Panić se već nedeljama ne oglašava na društvenim mrežama, kada je objavila poruku kako bi se zahvalila prijateljima na rođendanskim čestitkama.

POSLEDNJE VESTI