Search
Close this search box.

Romanina majka: Da je kriva, trunula bi u zatvoru

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Romana Panić provela je preko mesec u ženskom zatvoru u Brizbejnu zbog pljačke bankomata.

Ona je zapravo bila saučesnik u krivičnom delu njenog dečka Filipa kojem je samo pomagala.

Međutim, iako je Romana puštena, on robija i dalje, a ona je preko nekoliko dana deportovana u Srbiju.

Romanina mama Gordana za tablodi Star tvrdi da pevačica nije kriva, te da se nekako nosi sa svim problemima koji su joj pali na pleća!

„Čula sam se sa Romanom, hvala Bogu, dobro je. Najvažnije je da je ona u glavi ostala normalna posle svega što je prošla. Ako ste majka, razumete me, nije lako slušati o svom detetu takve priče,“ počela je.

„Mi smo razgovarale, rekla je da se dobro oseća. Vidim da su mnoge kolege sa estrade na njenoj strani i da su joj pružili podršku jer niko ne veruje da je ona bilo šta skrivila. I sama sam sigurna da nije kriva. Pa da jeste, ostala bi tamo da trune u zatvoru. Dokazaće ona sve što ja pričam”, kaže Romanina majka za Star.

Panić je pre nekoliko dana deportovana u Srbiju iz Australije.

“Srećna sam što sam u Beogradu. Konačno sam se vratila. Iza mene je jedan jako loš period i još uvek nisam spremna za objašnjavanje,” rekla je ona za Novu.

“O tome da li sam kriva ili nisam bićete na vreme obavešteni, ali tvrdim da sam doživela jedan veliki medijski linč, samo mi je bilo bitno da se vratim kući i sada je sve pod kontrolom. Uživam u mom Beogradu”, izjavila je Panić.

POSLEDNJE VESTI