Search
Close this search box.

Kriminalka o kriminalki: Bivša Pink Panterka o Romani Panić i pljačkanju bankomata

Foto: Printscreen

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Foto: Printscreen

Olivera Ćirković osuđivana je kriminalka i bivša članica krimi grupe Pink Panter, koja godinama priča o svojim krimi iskustvima i boravku u zatvoru sa ponosom.

Ona je uspela da pobegne iz jednog od najčuvanijih zatvora na svetu, a sada je rešila da komentariše slučaj pevačice Romane Panić i njenu želju da svoje iskustvo pretoči u knjigu.

„Romana je kolateralna šteta. Ne mogu da se stavljam u kontekst sa njom jer sam odležala osam godina robije i imam strašna dela. Ona ne bi sedela dva meseca u zatvoru da je bila ozbiljan igrač. Ona nije nikakav kriminalac, pogrešila je i to je platila“, rekla je Olivera za Svet.

Olivera je do sada objavila tri knjige koje govore o periodu dok se bavila kriminalom i bila u zatvoru, a na opasku novinara da isto želi da uradi i romana, nasmejala se.

„Mislila sam da joj je taj period boravka u zatvoru teško pao, a ako to radi, onda je glupo i ružno… Objektivno, posle tako nečega treba da izvučeš pouku i da se malo povučeš. Pisanje knjiga za falš kartice i uzimanje para sa bankomata je neozbiljno u svetu kriminala. Trebalo je da oseti neko pokajanje, da bude iskrena, da kaže da je pogrešila…“ rekla je pa nastavila:

 „Ok, možda želi da unovči to… Ne znam kako razmišljaju javne ličnosti, ona je dugo godina na estradi i zna kako se pliva i kako se koriste bonusi. Moguće da je taj njen uzeo delo na sebe, ta priča mi je nula bodova, neću uopšte ni da razmišljam o tome. Katastrofa“.

„Masa žena u zatvorima, koje sam tokom godina pratila, su ušle u zatvor na dva, tri ili pet meseci i izašle iz zatvora i sve su kolateralne štete svojih partnera, ljubavnih veza. Sigurno je nešto znala oko cele priče. Ali, koliko žena na ovom svetu znaju da im muž nešto radi, pa ga čuvaju, neće ići da ga cinkare… Tu je razumem! Ako je potreslo, onda mi je žao, a ako joj je dobrodošlo, onda je ne žalim. Mislila sam da je to potreslo, pa da je utešim. Bolje bi bilo da jeste, ljudski je“, zaključila je Olivera.

POSLEDNJE VESTI