Search
Close this search box.

Romana tvrdi da nije pljačkala bankomate u Australiji

Foto: YouTube

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Foto: YouTube

Pevačica Romana Panić preživela je pravu dramu u Australiji, a na pres konferenciji ispričala je još neke zanimljive detalje.

„U Australiju sam otišla kao turista, dobila sam poklon putovanje. Pošto je u Evropi divljala korona, ostala sam,“ započinje pevačica priču i nastavila:

„Ponela sam 10.000 evra, tako da nismo bili bez novca. Jednog jutra na vrata su došla dva detektiva i četiri policajca da pretresu sobu. Počela sam da se tresem. Pronašli su neke dokaze, kompjuter i kartice. Rekla sam da nemam ništa sa tim, što je potvrdio i moj partner. Objasnio je da se bavim drugim poslom. Odveli su nas na informativni razgovor…“ ispričala je Panić.

 „Prišla su mi dva detektiva, držali su moj telefon u ruci i rekli da sam ipak uhapšena jer u njemu postoji slika jednog uređaja koji je dokaz, a koji se legalno naručuje na sajtovima. Rekla sam da telefon nije nikakav dokaz, što su oni iskoristili da navedu da nisam sarađivala.“

Romani je oduzet pasoš, zakazano je suđenje, a ona je na predlog advokata priznala krivicu.

„Garantovao je da ću biti puštena, a završila sam u zatvoru na dva meseca. Tada sam počela da pišem knjigu… Nisam pljačkala bankomate, nisam krala, niti bila organizator…“ ispričala je ona.

„Nikakav novac ne treba da vratimo, onaj iznos koji se pominje pronađen je u hotelskoj sobi i vraćen je,“ ispričala je Romana koja se zahvalila nekim ljudima, bogu i sebi… Ma šta to značilo.

POSLEDNJE VESTI