Search
Close this search box.

Romana Panić pobegla iz Srbije

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Pevačica Romana Panić 10. avgusta deportovana je u Srbiju iz Australije, nakon što je puštena iz zatvora, gde je bila od 25. juna zbog pljačke tamošnjih bankomata.

Samo nakon par dana provedenih u Beograd, Romana je ponovo otišla iz Srbije.

Naime, sudeći po poslednjim objavama na Instagramu, pevačica se trenutno nalazi u rodnoj Banja Luci, odakle se objavila fotografije sa prijateljima dok uživaju pored bazena.

Po dolasku u Beograd, Romana je za Nova.rs ispričala da smatra da je doživela veliki medijski linč tokom prethodnih meseci.

“Srećna sam što sam u Beogradu. Konačno sam se vratila. Iza mene je jedan jako loš period i još uvek nisam spremna za objašnjavanje,“ rekla je tada.

„O tome da li sam kriva ili nisam bićete na vreme obavešteni, ali tvrdim da sam doživela jedan veliki medijski linč, samo mi je bilo bitno da se vratim kući i sada je sve pod kontrolom. Uživam u mom Beogradu”, rekla je ona.

Podsetimo, Romana i njen partner, Filip Mrkajić boravili su u Australiji kao turisti, gde su zapali u finansijske probleme, pre nego što su smislili plan kako da “napune svoje novčanike”, izjavio je sudija Okružnog suda u Brizbejnu Pol Smit.

Inače, oni su uhapšeni zbog korišćenja sofiticiranog sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali podatke i bankovne kartice.

POSLEDNJE VESTI