Rose McGowan prozvala Caitlyn Jenner: Ti ne razumeš šta znači biti žena!

Rose protiv Caitlyn (foto: Plus Google/E! Entertainment )

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Rose protiv Caitlyn (foto: Plus Google/E! Entertainment ) Rose McGowan je poznata po tome što često koristi društvene mreže kako bi izrazila svoje mišljenje, a ovog puta se ustremila na Caitlyn Jenner.
Rose je objavila otvoreno pismo na Facebooku u kom se dotakla Caitlynog govora na Glamour Women Of The Year, u ponedeljak, na kom je dobila nagradu i tim povodom održala govor. Pismo je vrlo brzo obrisano sa profila, a glumici je zasmetalo što se gospođa Jenner prilikom govora našalila i rekla da je najteža stvar kada si žena, da odlučiš šta ćeš da obučeš. Bivša ljubav Merilyna Mensona je napisala: „Caitlyn Jenner ti ne razumeš šta znači biti žena. Želiš da budeš žena i da nas predstavljaš – prvo moraš da naučiš šta to znači. Mi smo mnogo više od donošenja odluke šta ćemo da obučemo i od stereotipa koji nam se pripisuju zbog ljudi kao što si ti.“ Rose je uz Caitlynin sporni citat objavila fotografije seksualno zlostavljenih žena i dodala: „Ti si sad žena? Onda jeb*no nauči da mi imamo MNOGO drugačija iskustva u životu nego privilegovani muškarac kao što si ti do nedavno bila.“ Oštro, zar ne? Kako li će Jennerova reagovati na ovo?

4 Responses

  1. Istina je sve što je rekla.Ne smeta mi kejtlina transformacija uopšte,nisam homofob ali komentar ovaj oko oblačenja je grozan i ne zasluženo dobija ovolike nagrade

  2. yaya-rose je prije nekoliko godina imala gadnu saobracajku koju je jedva prezivjela,ne lici na sebe jer su je „krpili“hirurzi…o tome se slabo pisalo ali negdje sam procitala!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI