Search
Close this search box.

Rose McGowan prozvala Caitlyn Jenner: Ti ne razumeš šta znači biti žena!

Rose protiv Caitlyn (foto: Plus Google/E! Entertainment )

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Rose protiv Caitlyn (foto: Plus Google/E! Entertainment )

Rose McGowan je poznata po tome što često koristi društvene mreže kako bi izrazila svoje mišljenje, a ovog puta se ustremila na Caitlyn Jenner.

Rose je objavila otvoreno pismo na Facebooku u kom se dotakla Caitlynog govora na Glamour Women Of The Year, u ponedeljak, na kom je dobila nagradu i tim povodom održala govor.

Pismo je vrlo brzo obrisano sa profila, a glumici je zasmetalo što se gospođa Jenner prilikom govora našalila i rekla da je najteža stvar kada si žena, da odlučiš šta ćeš da obučeš.

Bivša ljubav Merilyna Mensona je napisala: „Caitlyn Jenner ti ne razumeš šta znači biti žena. Želiš da budeš žena i da nas predstavljaš – prvo moraš da naučiš šta to znači. Mi smo mnogo više od donošenja odluke šta ćemo da obučemo i od stereotipa koji nam se pripisuju zbog ljudi kao što si ti.“

Rose je uz Caitlynin sporni citat objavila fotografije seksualno zlostavljenih žena i dodala: „Ti si sad žena? Onda jeb*no nauči da mi imamo MNOGO drugačija iskustva u životu nego privilegovani muškarac kao što si ti do nedavno bila.“

Oštro, zar ne? Kako li će Jennerova reagovati na ovo?

POSLEDNJE VESTI