Šaban progovorio o Cuci: Gledao sam je kao ćerku, a onda se stvar istrgla kontroli!

Priznaje da nije imao ništa sa Cucom! (foto: Screenshot)
Priznaje da nije imao ništa sa Cucom! (foto: Screenshot)

Još kada se prvi put pojavila na televiziji u takmičarskom šou programu Zvezde Granda, pevačica Ivona Negovanović Cuca je odmah počela da puni stupce u novinama koji je tiču njene ljubavne afere sa popularnim pevačem narodne muzike Šabanom Šaulićem.

Pevač je u intervjuu za dnevni list Informer objasnio kako stoji cela situacija sa njom, pomenuvši da je gleda samo kao ćerku i da nikada nije sa njom imao ljubavnu avanturu.

“Gledao sam Ivonu kao ćerku, ali se stvar otela kontroli. Nismo više u kontaktu, a nikad nismo ni bili zajedno, Nisam sa njom imao ljubavnu aferu”, objasnio je Šaban.

Pored toga, magazin Star je objavio fotografije Cuce koja je pre nekoliko dana uslikana kod Šabana u Krčedinu, i iako su svi pomislili da su oni obnovili svoju vezu, pevač je negirao da je u tom periodu bio u kući.

“Iz novina sam saznao da je Cuca bila kod mene u Krčedinu. Ja nisam bio tamo, a njoj je verovatno nešto trebalo, možda je imala neki problem. Moj prijatelj, koji je bio u kući, rekao joj je da ide, a ona ga je poslušala i otišla”, tvrdi on, a na pitanje kako objašnjava fotografije na kojima se vidi da se ljubi sa njom na Slaviji i u jednom tržnom centru, pevač je odgovorio da je to puka slučajnost.

Samo joj poslovno pomagao! (foto: Ilustracija)

“U tržnom centru je bilo neko sniženje i pitala me je da idemo, a na Slaviji mi je prišla da mi se zahvali što sam joj pomogao da donese jednu odluku. Ponudili su joj neku baladu. Rekao sam joj da to nije za nju jer je mlada i vrcava i da joj takva pesma treba. Ona mi se zahvalila i poljubila me u obraz.”

Takođe je napomenuo da se nikada nije sa njom poljubio u usta i da je tako ispalo na fotografijama zbog ugla iz kojeg je snimano, dodavši da nije budala da se ljubi sa njom javno.

On ističe da njegova supruga nije patila zbog cele situacije jer su već znali da stvari koje se pišu o njemu i Cuci su neistina i da ne uzimaju k srcu sve što pročitaju u novinama.

“Ona je normalna, razumna i pametna žena. Znala je da je 97 posto stvari neistinito. Tri odsto je bilo tačno, a to je da sam Cuci samo poslovno pomagao”, završava Šaban.

Povezane vesti

Back to Top