Šaban Šaulić ponovo proziva Aleksandru Radović zbog narodnjaka

Šaban opet proziva kolegenicu zbog njenog odnosa prema narodnjacima (foto: Screenshot)

Ko o čemu, članovi žirija Pinkovih zvezda kao da jedino pričaju jedni o drugima. I to gotovo uvek u negativnom kontekstu.

A na udaru kolega najčešće je Aleksandra Radović. Jedinu predstavnicu zabavne muzike među četiri narodnjaka u crvenim stolicama opet je iskritikovao Šaban Šaulić. Kralj narodne muzike je za Clip.rs o Radovićki rekao: “Ja sam od nekih prijatelja čuo da je ona pevala neke svadbe, a znam da se na svadbama ne pevaju pop pesme. Znači, morala je da zna i narodnjake. A što se sad ona malo ograđuje od narodnjake, to je već nepošteno sa njene strane. Ipak, i ona među nama četvoro koji smo narodnjaci i koji ne šikaniramo i ne podcenjujemo pop muziku. Čak i glasamo onako svesrdno kad neko peva tu vrstu muzike koju ona peva, koju stvarno izuzetno dobro peva”.

Njega takođe pogađa kada Aleksandra pominje narodnu muziku u negativnom kontekstu. “Plašim se da ona gleda da se time brani od nas, a nema baš nikakvog razloga jer mi ne potcenjujemo i ne šikaniramo njenu vrstu muzike. Tako da ne znam zbog čega ona to govori”, rekao je pevač.

Pevačica je često na meti kritika zbog stava o narodnjacima (foto: Instagram.com/alexandradovic)

Šaulić na kraju dodaje da poštuje Aleksandru i da nema ništa lično protiv nje, osim njenih stavova kada je narodna muzika u pitanju. “Nemam baš protiv nje, ništa sem što je nepoštena prema nama, pošto u nekim komentarima pominje našu muziku u lošem kontekstu, da ona to ne voli, da ona to ne sluša”, iskren je Šaban.

Povezane vesti

Back to Top