in ,

Sandra Meljničenko želi drugo dete!


Sandra i Andrej žele još jedno dete! (foto: Top5ives)
Sandra i Andrej žele još jedno dete! (foto: Top5ives)

Najbogatija Srpkinja Sandra Meljničenko planira da se po drugi put ostvari u ulozi majke.

„Sandri i Andreju je ćerka Tara donela najveću sreću u životu i voleli bi da njihova porodica postane bogatija za još jednog člana. Sandra uživa u majčinstvu i obavezama oko deteta, pa bi volela da se ponovo ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi. Ona je maksimalno posvećena svojoj ćerki, od koje se ne odvaja ni na tren. Čak i kad ima poslovne obaveze, ona vodi svoju naslednicu“, priča dobro obavešten izvor dnevnog lista Kurir dodajući:

„Mala Tara uživa dok se igra s decom, što je bio dovoljan znak da Sandra poželi da joj podari brata ili sestru. Ona je prijateljicama i najužim članovima familije rekla kako je došlo vreme da radi na proširenju porodice jer ne želi da njena ćerka odrastala sama. Sandri i Andreju nije važno da li će dete biti muškog ili ženskog pola, već to da trudnoća i porođaj proteknu u najboljem redu, kao što je to bilo i prvi put.“

Inače, ćerku Sandre i Andreja nismo imali prilike da do sada vidimo, budući da su oni odlučili da njene fotografije ne daju medijima dok Tara ne napuni tri godine.