Prati nas

Evrovizija

Sanja Ilić vređa Evroviziju: Morate da budete nastrani da biste pobedili

Umesto da ceni činjenicu da su ga građani Srbije od sopstvenih para poslali na Evroviziju (RTS se finansira i iz pretplate svih nas), Sanja Ilić pokazao je koliko ceni ovo takmičenje izjavama koje je davao nakon završetka istog.

Sindrom kiselog grožđa javio se po sletanju na beogradski aerodrom, gde je frontmen grupe Balkanika osudio pesme koje su bili favoriti.

“Videli ste šta se dešava, videli ste koji model pesama i pevača pobeđuje. Model Evrosonga je takav da ako želite da budete zapaženi, morate da bude malo ili mnogo nastrani. Pevanje izraelske pevačice ne bih baš nazvao kokodakanjem kao većina ali šta znam. Pristali smo dauđemo u klinč sa svim tim, niko nas nije terao da učestvujemo. Smatrali smo da je važno učestvovati, da otpevamo na srpskom, predstavimo balkansku melodiju na najbolji mogući način i zaista smo dali sve od sebe,” izjavio je Ilić.

“Smatrao sam da ćemo možda moći da imamo veći budžet, da ćemo nastup učiniti spektakularnijim što se tiče scenografije, rasvete, tehnike. Nažalost, to nije bilo moguće,” izjavio je on i onda okrivio Eurosong za nedostatak scenografije.

“Ovo je takvo takmičenje da se apsolunto sve naplaćuje, pa su za bubnjeve koje smo tražili da nam urade tražili 19.000 evra. Udahnete, oni vam to naplate, izađete na scenu, to se plaća,” rekao je za Alo!

Srbija je takmičenje završile na 19. mestu i to je najgori plasman naše države na ovom muzičkom takmičenju otkako ulazimo u finale.

loading...
7 komentara

7 Comments

 1. BOOM!

  14. 05. 2018. at 11:47

  Ko gubi ima pravo da se ljuti.

 2. willi

  14. 05. 2018. at 12:57

  etno deo ok, sve ostalo … nista. dobro je da smo uopste usli u finale.

 3. Sladjan

  14. 05. 2018. at 14:44

  Covek je 100% u pravu, cemu onda ovakav naslov? Znamo recimo tamo 80-tih kakve su pesme pobedjivale , to su bili hitovi koji se i dan danas pustaju na radiju ,a u poslednje vreme sve se pretvorilo u propagiranje ljudskih sloboda,mesanje politike a sve je manje kvalitetnih tekstova i muzike…danasnja Evrovizija je transfer kica i bezukusa,a o propagiranju nemorala i nekih nakaradnih vrednosti tek da i ne govorimo !

 4. istina

  14. 05. 2018. at 16:39

  retard namestio beoviziju ali eurosong ne moze

 5. sinisa

  14. 05. 2018. at 17:41

  Tacno,imamo primer nase takmicarke Marije Serifovic pre par godina.

 6. Михаило

  14. 05. 2018. at 22:22

  Сања је у праву. Не због нашег пласмана, него уопште. По оценама жирија Данци су били претпоследњи, мало их је ‘извукла’ публика – а композиција је одлична, са фином мелодијском линијом. Много пара је уложено да Израелци и пре Евровизије буду главни фаворити. Политика!

 7. lulu

  14. 05. 2018. at 22:29

  a to što se ti zoveš Sanja a muško si nije nastrano?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Evrovizija

To Top