Prati nas

Evrovizija

Otkrivamo: ko je čovek koji je tokom Evrovizije mlatarao srpskom zastavom

Čitav svet primetio je osobu sa srpskom zastavom, koja je uspela da uleti u svaki kadar u finalu Evrovizije i histerično se bacaka dok voditelji čitaju rezultate.

Grupa Balkanika sa ponosom je na svom profilu objavila fotografiju osobe, koju su tviteraši ocenili previše histeričnom. U pitanju je bubnjar ove grupe Aleksandar Radulović.

“Čovek zbog koga je srpska zastava celu noć bila u kadru! ON JE NAŠ SALE,” napisala grupa na instagramu, očigledno misleći da je ovo bio pravi način da se pokaže patriotizam.

View this post on Instagram

Čovek zbog koga je srpska zastava celu noć bila u kadru! ON JE NAŠ SALE @radulovic01! HVALA VAM SVIMA NA PODRŠCI 🇷🇸❤ #SRBIJA

A post shared by Sanja Ilić & Balkanika (@balkanika_official) on

Srbija, sa predstavnicima grupom Balkanika, muzičko takmičenje završila je na šokantnom 19. mestu. Ovo je ujedno i najgori plasman Srbije u finaluali ne i najgori generalno: u finale nisu ušli Marko Kon, Moje Tri i Tijana Bogićević.

5 komentara

5 Comments

 1. Hortenzio

  13. 05. 2018. at 14:13

  Jesmo patriote i ponosni kada se vijori srpska zastava, ali ono sinoc je bilo vrlo neukusno i preterano. Nepoštovanje drugih zemalja. Austrija dobije 12 poena, a ovaj skače iza sa zastavom kao neki divljak. I još se ponose svojom nekulturom. I kako da nas svet poštuje i ceni kad svoj patriotizam iskazujemo na takav prostački i navalentan način? Kad je meni zasmatalo, a veliki sam nacionalnista i patriota, kako su se onda osećali npr. Austrijanci kad im ovaj non-stop uskače u kadar i kakav smo utisak ostavili na strance koji su pratili?

 2. k

  13. 05. 2018. at 16:32

  Da ovako zustro bodrimo nasu zamlju u ostalim oblastima, nebismo bili banana republika.

 3. Ana

  13. 05. 2018. at 19:01

  Kad je dizao zastavu iza Austrijanaca to i nekako, al’ mi je dig’o zivce kad uleti Svedjanima direktno u kadar, pa uzvikuje Srbija, a oni ono “thank you Serbia” uz kiseli osmijeh, joooj blama.

 4. kleo

  13. 05. 2018. at 21:46

  “mlatarao”?! oh, boze…..

 5. ss

  14. 05. 2018. at 17:02

  zbog te budale su nam i zvizdali

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top