in

Sanja Marinković: Još se nisam razvela, što ne znači da neću


O razvodu Sanje Marinković već neko vreme se govori u javnosti, iako ona pokušava da sakrije privatan život od svih.

Ipak, da gde ima dima, ima i vatre, svedoči njena izjava tokom gostovanja u emisiji Ami G Show.

„Razvela se zvanično još nisam, što ne znači da neću. Volela bih da sam se zaljubila, ali još uvek nisam,“ odgovorila je iskreno Sanja Marinković.

Sanja Marinković je u braku sa Aleksandrom Uhrinom za koga se udala 2011. godine nakon dugogodišnje veze i sa kojim ima 12-godišnjeg sina Strahinju.  Već se šuškalo da je njen brak u krizi, o čemu je govorila u intervjuu za Story.

„Verujem da na svetu postoji više velikih ljubavi nego uspelih brakova. Venčanje nije kao kada kupujete veš-mašinu, pa dobijete garantni list u kome piše koliko će trajati. Kada sam se ja venčavala, to u startu nije bilo neka naša mera sreće, jer smo se uzeli kada je naš sin Strahinja već imao četiri godine,“ rekla je ona.

„Ni tada nisam tražila nikakve garancije koliko će ljubav i sreća trajati, kao što ni sada neću tražiti. Nisam se razvela, ali vreme će pokazati,“ dodala je.

„Radije ću ostati u braku zato što nekoga volim, a ne zato što se bojim da odem. Videćemo da li će ljubav pobediti strah od odlaska. Potreba za ljubavlju, nežnošću i šaputanjem na jastuku kod nas žena zauvek ostaje ista, a ja se ne zadovoljavam mrvicama, bez obzira na godine zajedničkog života.“ rekla je Sanja Marinković.