Prati nas

Foto

Sarah Hyland hrabro pokazala ožiljak od operacije: nije se svima dopalo

Glumica Sarah Hyland hrabro je pokazala ožiljak na stomaku, no izgleda da nisu svi oduševljeni njenom hrabrošću.

Zvezda serije Moderna porodica, koja se već godinama bori sa oboljenjem bubrega – displazijom bubrega – objavila je fotografiju na kojoj se vidi ožiljak koji ima na donjem stomaku, nastalom nakon operacije.
U komentarima je dobila i podršku od manekenke Emily Ratajkowski kao i bogatašice Paris Hilton, ali nekima njena hrabrost nije bila dovoljna.

Mnogi ‘obožavateljo su komentarisali kako Sarah izgleda neuhranjeno pa su tako brojne poruke glasile “pojedi nešto”, “oprosti, ali ovo ne izgleda zdravo, “neka joj neko da sendvič” i slično. Ono što verovatno ne znaju je činjenica da je glumica zbog bolesti izgubila dosta kilograma.

Sarah je pre izvesnog vremena otkrila da je bila prikovana za krevet zbog čega je drastično smršala – ali da to ne znači da promoviše anoreksiju, za šta su je optužili.

“Možda ću jednog dana reći nešto o svom privatnom životu, ali za sada volim svoju privatnost. Takoreći sam bila prikovana za krevet poslednjih par meseci, izgubila sam mišićnu masu i znam da mi je lice natečeno zbog lekova koji me održavaju u životu”.

Iako nije otkrila o kakvim je zdravstvenim problemima reč, poznato je da je gumica imala transplataciju bubrega 2012. godine i da joj je organ donirao otac.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top