Prati nas

Vesti

Sarah Hyland: Bila sam na korak od samoubistva

Glumica je otvoreno govorila o depresiji i zdravstvenim komplikacijama.

Prethodni period nije bio nimalo lak za zvezdu serije Moderna Porodica – Sarah Hyland je nedavno otkrila da je dugo imala suicidalne misli i da je bila vrlo blizu izvršenju poslednjeg koraka!

Tokom gostovanja kod Ellen DeGeneres, dvadesetosmogodišnja glumica priznala je da je do sada imala šesnaest teških operacija i da je tokom 2017. godine imala tajnu transplantaciju bubrega jer je kako tvrdi, njeno telo krenulo da odbacuje bubreg koji je dobila od svog oca godinama ranije.

Zvezda je bila poprilično otvorena i po pitanju depresije koja je pratila tokom  ‘mračnog perioda’ života i odala je da se često osećala veoma suicidalno, kao i da je imala neprestani osećaj krivice jer je smatrala da je izneverila svog oca, a da će možda izneveriti i brata koji joj je dao drugi bubreg.

Imam veoma dobar posao i okružena sam divnim ljudima, ali kada ste bolesni tokom svog čitavog života i konstantno osećate hroničnu bol nikada ne znate kada će vam neki naredni dan biti dobar” , izjavila je Sarah. “Pisala sam gomile pisama u svojoj glavi svojim najvoljenijima i objašnjavala razloge zašto sam to učinila kako se niko od njih slučajno ne bi osećao krivim. Nisam želela to da stavim na papir jer sam se bojala da će neko to pronaći pre nego izvršim svoju odluku. Toliko sam bila spremna na to.” 

Nakon pitanja Ellen da li je zaista bila spremna to da uradi, zvezda je odgovorila potvrdno. Na sreću, nakon što je, kako tvrdi, progovorila o svom problemu, osećala se puno bolje.

U početku su mi svi govorili da mi nije potreban psiholog i da to mogu da rešim razgovorom sa bliskim ljudima, ali kada sam sa njima podelila svoje misli oni su me ohrabrili da ipak zatražim stručnu pomoć. Kada sam izbacila to iz sebe i zakopala u najmračnije delove svoje duše tek onda sam se osećala bolje.”

Sarah je priznala da je najveći strah bio saznanje drugih o njenim namerama, ali i da je na kraju morala prvo da pomogne samoj sebi.

Ne znam da li će moja priča pomoći nekome sa depresijom ili konstantnim napadima anksioznosti, jer smo na kraju dana svi različiti i niko ne funkcioniše na isti način, ali iz vlastitog iskustva mogu reći da pričanje o tome dosta pomaže i da je to ono što me je spasilo” , izjavila je glumica.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top