in

Saša Popović naredio svima: Zvezde Granda se snimaju, makar imali gips


Zbog pandemije i uvođenja vanrednog stanja u Srbiji, Zvezde Granda nisu se snimale. Emitovanje se nastavlja od septembra, mada će neke epizode biti snimljene krajem maja i to samo sa takmičarima iz Srbije, naravno, uz sve mere opreza.

Do septembra sledi pauza jer mnogi pevači koji nisu iz Srbije još neko vreme neće moći da uđu u našu zemlju, a nakon toga kreću odmori i letnja televizijska pauza.

Ipak, Saša Popović ne miruje, pa sada ima ideju da predstavi drugačiji koncept, s tim da akcenat ostaje na pevačima.

„Saša planira da uvede neka nova pravila. On se trudi da svaka sezona bude drugačija, jer iako su najgledaniji, ljudima dosadi kada se radi po istom konceptu. O promeni žirija nema ni govora, postava ostaje ista, ali Đorđe David ima problem. On se izlečio od korona virusa, ali noga mu je slomljena i u gipsu. Pevač ne zna ni kako će da se doveze ni kako će satima da sedi.“

„Saletu je žao, ali rekao mu je da na bolovanje ni ne pomišlja. Na snimanje neka dođe sa sve gipsom. A, u studiju ćemu namestiti da mu bude udobno. Ni takmičari, ni publika ne smeju da trpe, pa svi moraju da daju sve od sebe,“kaže za SVET dobro obavešten izvor i nastavlja:

„Sale je razmišljao još prošle godine da i publika nakon nastupa svakog kandidata glasa tasterom, ali je odustao. Popović je na tu ideju došao jer publika sluša pevače i ide na njegove nastupe, ali nije želeo da zbunjuje gledaoce. U svakom slučaju, i ove godine razmatra tu ideju,“ završava izvor magazina SVET.

„Svojevremeno sam gotovo sve emisije sam vodio, bio sam organizator, scenarista, voditelj, montažer. Sada se posao rasporedio i konačno imam vremena za sebe i porodicu. Suzana Jovanović i ja smo u međuvremenu kupili kuću u Opatiji, te kad god nam se ukaže prilika, volimo tamo da pobegnemo. Budući da sam od novembra zvanično penzioner, prilika je na pretek,“ rekao je nedavno Saša pa objasnio:

„Zasad ostajem voditelj i direktor u Grandu i tako će biti sve dok me zdravlje bude služilo. Već razmišljam kako da unapredim 15. sezonu muzičkog takmičenja Zvezde Granda.“