Prati nas

Televizija

Saša Popović: Neke zvezde Granda ponese slava, pa postanu nezahvalne

Saša Popović gostovao je jutros u Jutarnjem programu Prve i otkrio šta nas očekuje u novoj sezoni popularnog muzičkog takmičenja Zvezde Granda, ali i šta misli o nekim od pevača koji su svoju karijeru napravili zahvaljujući ovom šou-programu.

Za neke pulene tvrdi da su se „uzvezdili“ jer ih ponesu novac i popularnost, ali vrlo brzo se spuste na zemlju kada im posao krene silaznom putanjom.

“Na audiciji i u prvoj emisiji se tresu, drhte, pa pitaju: „Jao, čika Sale, jao, direktore“, a posle godinu-dve, kad postanu zvezde, kažu: „Ej, direktore, možeš li ti meni ovo, ono“. Ima zaista dece koja ostanu kao kad su došla prvi put. Vidi se njihovo vaspitanje, ali mnogo njih koji se promene, nisu to više ona deca koja su bila,” ispričao je i otkrio kada stiže otrežvenje.

“Osveste se kad vide da je karijera počela da ide nizbrdo, onda im se vrati vaspitanje i odnos prema produkciji, pa onda dajte tezgu, reklamu. Pitam ih: „Pa što si bio ovakav“, a oni meni: „Pa desi se,” rekao je Saša u jutarnjem programu na Prvoj TV i objasnio kako će izgledati nova koncepcija „Zvezda Granda“.

“Svi članovi standardnog žirija su tu, a u svakoj emisiji imaćemo gostujućeg člana, to jest potencijalnog mentora, koji će moći da bira jednog kandidata. On sedi pored mene i, za razliku od žirija, vidi i čuje kandidate, dok je žiri u prvom krugu i dalje u kapsuli. Evo, u subotu je prvi gost mentor Alen Ademović i videćemo da li će se on snaći, da li će nekog izabrati i kako će ga pripremati za drugi krug,” najavio je Popović.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Televizija

To Top