Prati nas

Extra

Saša Vidić: Ja se divim Karleuši

Saša Vidić ponovo je gostovao u modnom žiriju emisije Exkluziv, gde je bez dlake na jeziku komentarisao poznate ličnosti i njihovo oblačenje.

U fokusu mu je, pre svega, bila Viki Miljković, o kojoj nij, Viki nije prošla tako dobro. “Viki, koka-kola, kikiriki… kako ide dalje? Od svega je ostao samo kikiriki,” rekao je on, a onda nastavio u istom smeru.

“Prvi put ima pristojnu kosu, moram da pohvalim frizera. Mislim da je Viki fešn abortus, reciklaža svih pevaljki koje su ikad nosile sako i burshalter i si*e nosile do brade,” rekao je Vidić, a onda se osvrnuo na Karleušu.

“Ja hvalim samo nekog ko dobro izgleda. To da li smo mi bili u ratu… jesmo, to je sastavni deo života. Mi nećemo pitati kafe nikakve, ići na neke ručkove ali ja ne mogu da budem đubre.” rekao je kroz smeh, a onda dodao:

“Ja se divim ovoj Jeleni, nije lako sedeti u žiriju sa Viki. Ja mislim da je to Jelenina najveća kazna i karma, pošto nas je sve dirala kroz karijeru, nismo morali svi da joj odgovorimo Viki joj je dovoljna.”

Ipak, u Jeleninom stajlingu nije mu se dopala jedna stvar: drečavo zelena haljina i jakna, koju je nosila na jednom od snimanja Zvezda Granda.

loading...
4 komentara

4 Comments

 1. NIKITA SEBASTIJANOVIĆ OCOKOLJIĆ

  15. 12. 2018. at 00:09

  PAZZIIIII DUPE HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

 2. noname

  15. 12. 2018. at 02:41

  o boze kakav jadnik vise

 3. lulu

  15. 12. 2018. at 07:59

  povratiću

 4. Ceca Maya

  18. 12. 2018. at 21:33

  Ovaj se opet našmrkao. Ali ovaj puta Jeleninih g.ova.nna

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top