Prati nas

Vesti

Saša Vidić: Moje i Cecino prijateljstvo bilo je kao loš brak

Kreator o raspadu dugog prijateljstva

Poznati kreator Saša Vidić i folk pevačica Ceca Ražnatović su osamnaest godina bili nerazdvojni, da bi prošle godine, na iznenađenje mnogih, naprasno prekinuli sa druženjem.

Vidić kaže da se ništa tu nije desilo iznenada, već da su i Ceca i on mnoge probleme gurali pod tepih:

“Moje i Cecino prijateljstvo bilo je kao loš brak. Godinama smo loše funkcionisali i moralo je da pukne i da dođe do kraja”, objašnjava Saša i dodaje da, uprkos svemu, između njih dvoje nisu pale teške reči:

“Normalno je da se raziđeš sa nekim kada ti više ne odgovara njegovo društvo. Nije tu bilo nikakve drame, svađe i suza… samo smo prestali da se čujemo i vidimo” izjavio je poznati kreator, prenosi Informer.

U međuvremenu, Vidić u svojim modnim emisijima često prizova Cecin stajling, nazivajući je sredovečnom ženom, koja garderobu kupuje u TC Piramidi, dok Ceca smatra da Vidićevim prozivkama treba stati na put.

“Nikada nisam bila inicijator svađanja i medijskih prepucavanja. Nikada sebi nisam dozvolila da za bilo koga izgovorim bilo koju ružnu reč. Pogotovo kada su u pitanju ljudi sa kojima sam bila bliska i sa kojima sam se družila. Kao čovek nikada neću moći da podržim kada se neko komentariše na takav način, koji sada imamo priliku da vidimo. To nije prvi put. Ovo nije jedinstven slučaj, ali svakako tome treba stati na put, jer mislim da je to apsolutno neprihvatljivo i nedopustivo”, izjavila je pevačica za Pink u martu ove godine.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Vesti

To Top