Prati nas

Šokantno

Saša Vidić otkriva: ‘Spavao sam sa Cecom 10 puta’

Saša Vidić nema dlake na jeziku, pa često šokira javnost svojim izjavama i prozivkama. Zbog svog zanimljivog priznanja se i ovog puta našao u centru pažnje. 

Poznati kreator je gostovao u emisiji Rada sam, gde je izjavio da je 10 puta spavao sa svojom najboljom drugariom Svetlanom Cecom Ražnatović, ali otkriva da nije bilo bajno kao što to možda deluje.

”Ona spava na -40, pa se u sobi ne vidi skoro ništa. Bilo je kao u hladnjači”, otkriva Vidić.

Na -40 ili ne, sigurni smo da mu mnogi muškarci zavide na ovom iskustvu, iako Saša naglašava da se ništa romanitčno nije desilo.

Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
4 komentara

4 Comments

 1. M

  20. 07. 2017. at 13:03

  kakve veze hladnoca ima sa mrakom?

 2. fanny

  20. 07. 2017. at 15:59

  Ako lik nije gej ne cudi me da se kr€sao sa Cecom. Ona je imala odnose i sa Vukom Kosticem i svim svojim manekenima iz spotova. To je javna tajna

 3. Roxy

  20. 07. 2017. at 21:29

  A fanny joj drzala svecu, eto da ne promasi nesto. I onda zapisivala sve sa kim kad kako i koliko, eto cisto da javna tajna bude faktoidna. Nego ne brine mene za slobodne zene koga privode, nego one koje su “srecno” udate pa cim dolete od muza privedu klinca kome jos nisu ni pala kako treba, da se lome po nbgd stanovima. E te udate sta rade, e to je zanimljiva javna tajna, samo zaklela se zemlja raju…

 4. Edgar

  20. 07. 2017. at 22:18

  Nadrogisana budala

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top