Prati nas

Vesti

Saša Vidić udario na Cecu: Izgleda kao sredovečna gospođa

“Mnogo mi je žao što više ne nastupa, pa ovako izgleda.”

Saša Vidić jedno vreme se ustručavao od komentarisanja nekadašnje bliske prijateljice Cece, no čini se da se sada ne libi da kaže šta mu je na umu.

Modni kreator i pevačica su se družili 18 godina, a onda su se odjednom “otpratili” sa Instagrama i prestali da razgovaraju. Iako ni jedno ni drugi nisu otvoreno govorili o tome zbog čega je njihovo prijateljstvo puklo, kreator koji je ranije uvek imao pohvalu na račun drugarice, sada je promenio ploču.

“Mnogo mi je žao što više ne nastupa, pa ovako izgleda – kao sredovečna gospođa koja pokušava da prati modu. Gotovo već godinu dana mi iz redakcije šalju Cecine slike sa sahrana i suđenja, a tu se, naravno, o modi u njenom slučaju ne može govoriti,” počeo je on i nastavio:

“Valjda ćemo uskoro svi videti i neku sliku sa nastupa. Još nešto, ova torba je kao moderna? Gde? I ko još želi biti bilbord? Pa bio to i fendi, koji baš i nije trend sezone”, rekao je on na fotografije na kojima je Ceca.

Inače, “sporna” fotografija koju je Vidić komentarisao nastala je na Cecinom suđenju sa Jelenom Karleušom, koja je – gle čuda – odjednom postala Sašina ikona stila, iako je ranije imao oštre komentare na njen račun.

loading...
8 komentara

8 Comments

 1. ?

  02. 03. 2019. at 02:27

  Koje smece od coveka.

 2. noname

  02. 03. 2019. at 07:46

  Opet je kupio jeftini beli prah

 3. Pitalica

  02. 03. 2019. at 08:46

  Samo je pljunuo u vis.

 4. Rozi

  02. 03. 2019. at 10:02

  Sta hocete. Ne branim budalu sa komentarom ali niko ne moze biti mladji. Prema tome i doticna gospodja htela to ili ne stari.

 5. Хана

  02. 03. 2019. at 11:47

  Овај јадничак толико мрзи женски род, да му је професија постала олајавање и вријеђање сваке жене која је популарна и вољена од стране народа. Уопште није битно је ли то Цеца или Јеца, лик је пун комплекса и неких траума из дјетињства, изгледа, и топло бих му препоручила лијечење у погодној установи за то. Његово понашање је болесно.

 6. Kompleksasi

  02. 03. 2019. at 14:18

  @rozi….staris i ti. Stari ti i majka, svi stare, cemu komentar?
  Najbolja terapija za tog klovna “modnog kreatora “ je ignorisanje. Dok god se o njemu pise, raspravlja, daje prostor, on ce raditi to sto radi. On je jako dobro svestan da je zavrsio od kad ga je Cvekilija sutnula, njegove “kreacije “ od najodvratnijih jeftinih materijala lice na ono sto nose polu-pokretne bakice u starackim domovima, tako da od toga leba nema. Ignore, i onda ce otici u zaborav gde mu je i mesto.

 7. k

  02. 03. 2019. at 17:17

  au brate u kuci joj bio 20 godina, ako nista u ime proslih vremena ne treba ovako nismo da komentarise.

 8. Rale

  05. 03. 2019. at 18:06

  Nema se izgleda para za crtu pa lajes na dosadanji izvor prihoda. Ceca je najbolju odluku donela sto te je otkacila. Krpelju

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top