Saša Vidić udario na Cecu: Izgleda kao sredovečna gospođa

Saša Vidić jedno vreme se ustručavao od komentarisanja nekadašnje bliske prijateljice Cece, no čini se da se sada ne libi da kaže šta mu je na umu.

Modni kreator i pevačica su se družili 18 godina, a onda su se odjednom “otpratili” sa Instagrama i prestali da razgovaraju. Iako ni jedno ni drugi nisu otvoreno govorili o tome zbog čega je njihovo prijateljstvo puklo, kreator koji je ranije uvek imao pohvalu na račun drugarice, sada je promenio ploču.

“Mnogo mi je žao što više ne nastupa, pa ovako izgleda – kao sredovečna gospođa koja pokušava da prati modu. Gotovo već godinu dana mi iz redakcije šalju Cecine slike sa sahrana i suđenja, a tu se, naravno, o modi u njenom slučaju ne može govoriti,” počeo je on i nastavio:

“Valjda ćemo uskoro svi videti i neku sliku sa nastupa. Još nešto, ova torba je kao moderna? Gde? I ko još želi biti bilbord? Pa bio to i fendi, koji baš i nije trend sezone”, rekao je on na fotografije na kojima je Ceca.

Inače, “sporna” fotografija koju je Vidić komentarisao nastala je na Cecinom suđenju sa Jelenom Karleušom, koja je – gle čuda – odjednom postala Sašina ikona stila, iako je ranije imao oštre komentare na njen račun.

Povezane vesti

Back to Top