Prati nas

Extra

Šašić otkrio ko manipuliše njegovom ćerkom, a Lukas mu uzvratio nizom uvreda

(foto: Facebook)

(foto: Facebook)

Pevač Željko Šašić oglasio se povodom statusa koji je postavila njegova ćerka Sofija. On navodi da je razoračan njenim ponašanjem, ali je ubeđen da je to uradila pod majčinim pritiskom.

Zna se ko je izmislio taj status, a potpisao Sofiju. Znam ja svoje dete, nije ona to izjavila. To je strašna manipulacija i blam. Nije moja sramota, već njihova. Oni se ponašaju veoma čudno, možda bi svi morali da odu na narko-test, uključujući i njihovog kućnog ljubimca”, rekao je Šašić, prenosi Kurir.

Ona smatra da je Sonja naterala Sofiju da to napiše jer im je nedavno stigla njegova kontratužba.

“Kontratužba nije strašna, tu su samo neki dokazi o tome da ja ne dugujem ništa, da sam čak i pretplatio. Dokazao sam istinu. Izgleda da ta istina toliko boli da je mala morala da piše status. Verovatno je njena majka mislila da će živeti od alimentacije. Što se mene tiče, spreman sam da idem na javnu raspravu u nekoj živoj emisiji da vidimo više ko je ko. Savest mi je čista, ništa nisam iznosio u javnost, ne znam da li je pametno i ovo što sada pričam”, završava Šašić.

Prozvanim se osetio i Aca Lukas koji je izjavio sledeće: “Neka ide kod psihijatra i psihologa, biće mu bolje. Umesto da formira svoju porodicu, čovek se godinama bavi tuđom. Očigledno da želi da postane član moje porodice, ali mesto kućnog ljubimca je već zauzeto. Svakako više volim kerove od majmuna. Zaista je krajnje vreme da počne da se bavi sobom i da nađe devojku koja će da bude starija od njegove ćerke.”

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Cx

    11. 03. 2016. at 15:27

    Očigledno da želi da postane član moje porodice, ali mesto kućnog ljubimca je već zauzeto reca Aca i ostade ziv …..ti si usao u njegovu porodicu i on ti je kriv ….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top