in

Scott Disick pretio telefonom novom dečku Kourtney Kardashian

Scott pretio novom dečku Kourtney Kardashian (foto: Screenshot)
Scott pretio novom dečku Kourtney Kardashian (foto: Screenshot)

Drama između Kourtney Kardashian i Scotta Disicka nikako da se okonča. Nekadašnji par ima troje dece, koja će iz zauvek vezivati, i Kourt je nedavno definitivno prekinula svaki odnos sa bivšim dečkom i započela romansu sa mladim Younesom Bendjimom, međutim, Scott sa tim nikako ne može da se pomiri.

Tokom protekle nedelje samoproklamovani ‘Lord’ se u Kanu svakog dana provodio sa novom devojkom, ali 38-godišnju Kourtney čini se, ne može da zaboravi te je, kako prenosi RadarOnline, njenom novom dečku pretio preko telefona.

„Scott je pozvao Younesa i rekao mu da će ga prebiti što mu je preoteo Kourtney“, rekao je izvor blizak Disicku i dodao da se 24-godišnji bivši bokser ni najmanje nije potresao zbog ovih pretnji. Ali Kourt nije tako olako prešla preko još jednog u nizu ispada bivšeg te je, po rečima izvora, ‘bila vrlo besna’ i ‘jasno mu poručila da će, ako je ne ostavi na miru, potražiti sudsku zabranu prilaska’.

https://www.instagram.com/p/BUv1UKVj0qk/

Uprkos neprimerenom ponašanju Disicka u poslednje vreme, izvor blizak porodici Kardashian/Jenner je za Us Weekly otkrio da su oni, ali ponajviše Kourtney,  zabrinuti za oca troje dece i da je evidentno da prolazi kroz veoma težak period.