Prati nas

Šokantno

Scott Disick prevario Kourtney Kardashian i napravio dete drugoj!

Ovoga puta prešao svaku granicu (foto: Wenn)

Ovoga puta prešao svaku granicu (foto: Wenn)

Scott Disick je, navodno, tokom posete jednom klubu u Arizoni, prevario Kourtney Kardashian, sa kojom je u vezi osam godina i sa kojom ima troje dece, a sada se plaši da će dobiti još jedno, ali ne sa svojom devojkom.

Iako tračevi o Scottovoj nevernosti nisu novost, izvori kažu da se od ovog izlaska on veoma plaši da će možda postati otac.

Te večeri kada se sve dogodilo, Scott je poslao poruku toj devojci da je pita da li je na piluli. Toliko je bio nervozan jer ne zna šta može da se dogodi”, kaže izvor. On je na žurki upoznao mnogo devojaka, sa kojima je otvoreno flertovao i pio. Posle samo pola sata, Scott ih je pozvao u svoj apartman u jednom hotelu gde su nastavili da piju i šmrču kokain.

Devojkama su telefoni oduzeti na ulazu kako ne bi bi bilo nikakih dokaza. Nekoliko sati kasnije, sve devojke su otišle osim Scottove izabranice, ali tek kad se zabava završila, on je počeo da razmišlja o posledicama. To ga, izgleda, nije sprečilo da se sa tom devojkom opet sretne nekoliko meseci kasnije na istom mestu.

Još uvek su u kontaktu, a Kourtney mu sve oprašta. Ali, ukoliko joj je stvarno napravio dete, to bi bio kraj njihove veze. Kourtney nije glupa. Svesna je svega što Scott radi i ima granicu do koje je spremna da sve to toleriše. Kada bi saznala šta se dogodilo u Arizoni, to bi bio kraj njihove veze, ali i i Scottovog odnosa sa decom”, zaključuje izvor.

5 komentara

5 Comments

 1. Marija

  06. 07. 2015. at 17:48

  Holivudska verzija Vujadina Savica…

 2. lola

  06. 07. 2015. at 18:04

  Eto to je dokaz da ljubav i bogactvo ne idu zajedno ili to ili to…jbg ne može biti sve savršeno

 3. aaa

  06. 07. 2015. at 18:23

  Jedini normalan u roj porodici, a dokaz tome je cinjenica da nije ostao normalan u toj ludnici.

 4. El muchacho

  06. 07. 2015. at 20:19

  JADNIK

 5. JUNKIE

  07. 07. 2015. at 23:18

  Tu se ne zna ni ko pije ni ko placa, jebo lud zbunjenog

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top