Prati nas

Život

Scott Disick se ponovo vratio noćnim partijanjima

Scott Disick (foto: Instagram/letthelordbewithyou)

Scott Disick (foto: Instagram/letthelordbewithyou)

Nakon što je Scott Disick rešio da se uozbilji i poradi na svom ponašanju, te prestane da se odaje porocima i noćnom životu, izgleda da ipak nije uspeo da se suzdrži od starih navika.

33-godišnja rijaliti zvezda viđena je u noćnom klubu Tao, kao i da se provodi u kući u blizini koju je iznajmio za potrebe provoda. Izvor je za New York Post rekao: “Organizivao je ludu žurku u kući, a bio je prisutno i dosta devojaka. Ostao je do 7 ujutru pa prespavao ceo dan”.

Prema glasinama, Scott očajnički želi da obnovi vezu sa Kourtney Kardashian, sa kojom ima troje dece. Zbog njegovog opijanja i stalnih izlazaka par se rastao, ali se on u poslednje vreme trudio da zarad njihove ljubavi vodi normalan život. Izvor je nedavno za Entertainement Tonight tvrdio: “Ovo je njegovo najbolje ophođenje u poslednja dva meseca. ovo je prvi put da Scotta vidimo tako finog duži vremenski period. To je ono što je Kourtney Kardashian želela – da se smiri i bude kod kuće.”

Ipak, nije više izdržao da se toga pridržava, a prema nekim navodima, Kardashianka ne želi da se miri sa njim i želi da se posveti odgajanju svoje dece.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top