in

Scott Disick zanemaruje decu zbog nove devojke


Splash

Scott Disick nije video decu više od dve nedelje, a sve zbog nove devojke sa kojom je već neko vreme u vezi.

„On je očajan otac toj jadnoj deci. Izvede ih s vremena na vreme na sladoled i da ih vide paparaci i misli da je to dovoljno,“ ispričao je bliski prijatelj Kourtney Kardashian američkom tabloidu Star. „Ne hrani ih, ne kupa ih niti uspavljuje uveče – uopšte ne doprinosi njihovom odrastanju, što je veoma zabrinjavajuće.“

No, ova vest ne treba da čudi, imajući u vidu da su Scottove ruke pune posla sa 19-godišnjom devojkom Sofijom Richie, ćerkom popularnog pevača Lionela Richija. Iako se čini da imaju skladnu vezu, stvar je potpuno drugačija i njihov odnos utiče na Disickova viđanja sa decom.

„Sofia je veoma ljubomorna i posesivna i svi misle da je Scott koristi zbog novca. Non stop se svađaju, odnos im je otrovan,“ priča isti izvor, koji kaže da je Kourt zabrinuta kako će se to odraziti na decu.

„On ne vidi da ih povređuje time što se ne viđaju. Gotovo da ih je isekao iz života. Kourntey razmišlja da mu zabrani da ih viđa. Poručila mu je da mora da oduči hoće li mu se posvetiti ili ne,“ dodaje izvor, koji kaže da Scott mora da postavi prioritete.