Search
Close this search box.

Sebastian i Kristina u vožnji kroz šumu

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Marko i Neven stižu kod Velikog veća – Marko ponovo kaže da je unapred znao tok glasanja, budući da su mu muškarci rekli da će svoje glasove dati Nevenu i njemu.

„Nikola mi je rekao da će glasati za mene jer sam najopasniji igrač, Sebastian i Ognjen da su se tako dogovorili, dok je Milan jedva čekao da meni da glas“, objašnjava Marko.

Jelena je ubeđena da će se s Markom posvađati već ujutru, međutim on nije raspoložen za rasparave i kaže da je presrećan što je među njima, jer tamo gde je bio više nema poštene borbe, samo dogovaranja.

U plemenu Sibu nema nikakvih svađa. Posle burnog Plemenskog saveta malo se teže bude, a neki od njih pričaju o prethodnoj noći. Ognjen kaže kako je odavno rekao da će iz ujedinjenog plemena prvo izbaciti one koji se vrate sa Ostrva odbačenih, dok Ava smatra da je ostala jer se dobro dobrim vraća.

Svi su prilično usporeni i tromi, ali zanimljiva borba vratiće im energiju. Igra se sastojala iz tri faze. U prvoj su morali iskopati štap kojim su razbili pločicu, u drugoj su iz velikog akvarijuma uzimali vodu ustima, provlačili se ispod drvene pregrade i punili vodom posude, dok su u trećoj morali složiti slagalicu. Nagrada je bila zaista vredna: vožnja kroz krošnje drveća kišnih šuma u srcu Korkovada na 40 metara iznad zemlje, a posle toga noć u prelepoj kućici na drvetu uz večeru, tuš i krevet! Pobednik neće sam uživati u ovoj nagradi već će sa sobom povesti nekog od saplemenika suprotnog pola.

Prvi deo borbe prešli su Ognjen, Sebastian, Nikola, Milan, Vlada i jedna od devojaka – Ava, dok su u finale otišli Vlada i Sebi. Hrvatski snouborder bio je za dlaku brži u slagalici, a za svog partnera u nagradi izabrao je Kristinu, uz prethodno izvinjenje Nikoli što bira baš nju.

Kris i Sebastian su u pravom smislu te reči uživali u svakom segmentu nagrade, ali Kristina priznaje da se najviše raduje tušu i brijaču.

„Oni ne znaju šta su propustili“, oduševljeno kaže Kristina kada dođu u kućicu, ali dogovaraju se da će ostalima reći samo kako im je bilo fino, da ih ne bi rastužili. A onda je usledilo pranje zuba i tuširanje. „Sebastijane, perem zube! Joj, kako mi je lepo! Hvala ti. Ti si najbolji drug na svetu, sve ću ti dati!“, rekla je Kristina u zanosu sa ustima punim paste za zube.

POSLEDNJE VESTI