in

Seka Aleksić ponovo na vantelesnoj oplodnji

seka aleksic

Seka Aleksić ne odustaje od želje da se ostvari kao majka, pa će tako ponovo krenuti na tretmane vantelesne oplodnje. Pevačica i njen suprug Veljko Piljikić ne gube nadu da će u narednoj godini dobiti potomka.

„S obzirom na to da se već jednom podvrgla ovakvom načinu oplodnje, koji nije uspeo, Seka je u dogovoru sa lekarima odlučila da napravi kratku pauzu, pa da se ponovo podvrgne ovom zahvatu. Nije joj bilo lako kada je posle prvog pokušaja shvatila da je bio bezuspešan, bila je tužna i razočarana, ali je junački odlučila da nastavi dalje i ne odustaje. Pošto pre same intervencije postoji proces kroz koji žena mora da prođe, ona je napravila pauzu i već od leta će ponovo moći da razmišlja o trudnoći. Ima neverovatnu želju da se ostvari u ulozi majke, u čemu ima bezrezervnu podršku supruga Veljka, s kojim o svemu otvoreno priča, pa joj je lakše kada zajedno prolaze kroz čitav proces, koji ponekad nije prijatan za ženu“, priča dobro obavešte izvor.

Iako je prijatelji ubeđuju da sa javnošću treba da podeli svoju priču, jer time šalje dobar primer ženama širom zemlje, ona je rešila da ovo čuva samo za sebe. „Jedva čeka da postane mama i o tome često priča sa svojim duhovnikom, koji je savetuje da se strpi i da će sve doći u svoje vreme“, zaključuje izvor.

Redakcija Tracara.com