Seka zapalila Instagram fotografijom sina Jakova

(foto: Instagram/seka_aleksic)

Od kada je postala majka, fanovi Seke Aleksić sa nestrpljenjem iščekuju da upoznaju malog Jakova. S obzirom na to da ponosni roditelji svog mezimca još uvek čuvaju od očiju javnosti, njegove fotografije retko viđamo. Međutim, pevačica je odlučila da obraduje sve pratioce.

Naime, Seka je fotografisala Jakova dok spava u krevecu sa svojim plišanim zekom. Iako vidimo samo njegovu ručicu, fotka je za par sati uspela da sakupi više od 20 hiljada lajkova.

????

A photo posted by Seka Aleksić (@seka_aleksic) on

Pored brdo lajkova, ova beba takođe može da se pohvali računom u banci. Novopečena mama je odlučila da na vreme obezbedi sina, pa sav novac koji mališan dobije uplaćuje na njegovo ime.

“Čim se Jakov rodio, Seka i Veljko su otvorili devizni račun za dečaka. Prijatelji, kolege i rodbina koji obilaze mališana uglavnom mu poklanjaju novac. Kao odgovorni roditelji, odlučili su da mu te pare sačuvaju. Prvo su Seka i Veljko uplatitili sumu novca na štednu knjižicu, a potom i sve ono što je Jakov dobio posle rođenja”, rekao je izvor za Informer, dodajući da će se taj novac verovatno iskoristiti za njegovo školovanje.

Povezane vesti

Back to Top