Prati nas

Foto

Selena Gomez u dva navrata šokirala javnost

(foto: Instagram)

(foto: Instagram)

Selena Gomez je ovog vikenda postala tema o kojoj se najviše piše na inostranim portalima iz dva razloga.

Prvo je na koncertu u kalifornijskom gradu Freznu zamolila obožavaoca da joj da plakat na kome je pisalo Udaj se za Justina, molim te. 23-godišnja pevačica je potom zgužvala pano koji je fan napravio i bacila ga revoltirano na scenu što je izazvalo burnu reakciju okupljenih. Čini se da je Selena ovim konačno stavila tačku na nagađanja o mogućem pomirenju sa Justinom Bieberom.

Pored toga, mnoge je iznenadila preterana bliskost Gomezove i Orlanda Blooma u jednom noćnom klubu u Las Vegasu, koji je pevačica posetila nakon prvog održanog koncerta u ovom gradu. Nadamo se samo da ove fotografije neće izazvati lošu krv između nje i Katy Perry, devojke 39-godišnjeg glumca.

(foto: TMZ/AKM-GSI)

(foto: TMZ/AKM-GSI)

1 komentar

1 komentar

  1. Neon blue

    11. 05. 2016. at 11:54

    Niste mogli objaviti da je pocela njena Revival turneja i da je promovisala svoju novu pjesmu Feel me ( koja je btw odlicna) ali ste mogli postaviti ovakve gluposti.Normalno da je bacila pano jer realno,neprimjereno je i nema nikakve veze sa dogadjajem na kojem se nasao taj obozavalac.Drugo ovo sa bloomom je cista glupost selena je dobra sa katy i odlicna sa mirandom tako da nista od toga

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Foto

To Top